Gruppeleder Samfunnsplanlegging

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

FirmaSweco Norge
FylkeViken
StedSki
Søknadsfrist23.05.2021

Vil du være med å forme omgivelsene rundt deg? Da kan du være vår nye Gruppeleder.

I Sweco arbeider vi for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby det innbyggerne trenger –varme boliger, effektiv transport, moderne sykehus og et levelig klima. For å lykkes med det, er vi avhengige av tett samarbeid med kundene våre og dyktige medarbeidere som drives av utvikling.

Du vil gjøre en forskjell. Som Gruppeleder for våre landskapsarkitekter vil du bli del av et høykompetent miljø av planleggere og prosjektledere. Gruppen du vil lede har i dag 13 medarbeidere med en solid og variert bakgrunn og erfaring. Vi jobber med prosjekter fra tidlig fase, til detaljprosjektering og oppfølging i byggetid. Vår tilnærming til fag og prosjekter er bred og tverrfaglig – og vi samarbeider tett med landskapsarkitekter ved andre Swecokontorer. I tillegg har vi et ekstra tett samarbeid med våre vann,- miljø- og planrådgivere

Din viktigste oppgave vil være å lede og drive prosjektene våre fremover, samt sørge for gode resultater – for både oss og kundene våre. Samtidig vil du arbeide for å utvikle Swecos fagmiljø innen samfunnsplanlegging. Tempoet kan være høyt, men fleksibiliteten og friheten du vil få er stor.

Du vil utvikle deg. Som type kjenner du deg faglig stødig og sikker, samtidig som du er nysgjerrig og positiv til nye utfordringer. Du liker å utvikle mennesker gjennom å delegere og veilede, og skaper en stabil og god atmosfære. Nettverksbygging er dine greie, og du bruker kontakter til å nå mål. Hos oss vil du få store muligheter til å vokse både faglig og som leder – og til å bidra til fremtidens samfunn.

Vi ønsker at du

  • Har bachelor eller master innen landskapsarkitektur (ev. annen relevant utdanning på minimum bachelornivå)
  • Har bakgrunn og erfaring fra faget og ønsker å bringe det videre
  • Gjerne har tilleggsutdannelse innen for eksempel ledelse
  • Jobber strukturert og sørger for at dine medarbeidere gjør det samme
  • Ønsker å jobbe med mennesker og har interesse for ledelse
  • Forstår betydningen av å være ansvarlig for en gruppe
  • Har evnen til å sørge for at prosjekter alltid blir fullført på en god måte
  • Har erfaring og kjennskap til verktøy som brukes til planlegging og prosjektering
  • Gjerne har erfaring med tilbudsprosesser

Stillingen vil bli en del av Region Viken, bestående av kontorer i Sarpsborg, Ski og Lillestrøm.

Kontaktpersoner:

Kristin Skjold Larsen

Ambire

90969051

ksl@ambire.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: