Gruppeleder prosjektadministrasjon

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap, med en årlig omsetning på rundt 15 MNOK. Vi er 14.500 medarbeidere i Nord-Europa og hvert år gjennomfører vi prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist01.02.2019

Hvor tungt er det? spør du tilbake, hvis noen holder opp et glass vann og spør deg om det er halvfullt eller halvtomt

Du leser mellom linjene og tar rasjonelle vurderinger for å finne svaret på komplekse utfordringer.

Vi vet at du er flink

Tenk deg at du jobber i et flerfaglig og fleksibelt miljø med dyktige kolleger og høy grad av selvstyre. Du skaper vekst ved å få på plass riktig kompetanse og hanker inn flere oppdrag. På et prosjekt du jobber med får du fornemmelsen av at skoen trykker et sted. Det dreier seg om teknisk avanserte løsninger som er utenfor kjernekompetansen din. Hvordan skaffer du deg god oversikt, og hva gjør du videre?

Som gruppeleder prosjektadministrasjon er det din fortjeneste at folk gleder seg til å gå på jobb. Det er fordi du ikke bare er opptatt av fremdrift og resultater, men også ser hva som skal til for at den enkelte vokser i sin rolle. Fordi du er tett på kundene vet du godt hvor Sweco må styrkes for å holde teten.

Dette kan du

Du er kanskje sivilingeniør eller ingeniør, gjerne med erfaring eller utdanning innen ledelse. Kanskje har du opparbeidet deg kompetansen gjennom andre jobber, for eksempel innen prosjekt- og/eller prosjekteringsledelse hos en rådgiver eller entreprenør.

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine. Du får ta ansvar i spennende prosjekter og gode muligheter til å utvikle deg.

Kontaktpersoner:

Bård Eivind Steffensen

Avdelingsleder

+47 907 24 186

Bard.Steffensen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: