Gruppeleder Geofag

Sweco former fremtidens byer og samfunn
Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 17.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden. Som eneste rådgivende ingeniørselskap i Norden kom vi i 2016 med på listen over verdens 200 største grønne selskaper (Carbon Clean 200).

Historien vår handler om fremtiden, slik den alltid har gjort. Det å forberede samfunnet på kommende behov og utfordringer har alltid vært grunnlaget for Swecos virksomhet. Vi er bevisst vårt samfunnsansvar og jobben vår er å finne helhetlige løsninger på morgendagens utfordringer.

FirmaSweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist20.10.2020

Vil du være med og lede vårt geo-lag?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Nå søker vi leder til vår «geologi- og miljøgruppe» i Bergen. Vi ser etter deg som ser muligheter både i markedet og mennesker. Du ønsker å være leder, og brenner for å utvikle medarbeidere og virksomheten i takt med det kundene ønsker og samfunnet trenger. Vi ser etter deg med ledererfaring og etter deg som ikke har fått sjansen ennå.

I Sweco Bergen er vi over 300 medarbeidere innenfor alle rådgiverfagene. Vår bedrift har preget utviklingen i byen vår i nærmere 100 år, og vi ser frem til å fortsette med det i mange år fremover. Sweco er en viktig samfunnsaktør i vår region, og er samtidig det største rådgivermiljøet i vår bransje i Europa.

På kontoret vårt på Fantoft er vi nærmere 40 medarbeidere som jobber med et bredt spekter av geofag. Vi er med det et av Norges største geo-miljøer. Våre medarbeidere er for tiden svært sentrale i bl.a. Bybanen til Fyllingsdalen, E16/Vossebanen mellom Arna og Stanghelle, Sykkelstamveien i Stavanger, fergefri E39 og Holen skole. Vår nåværende gruppeleder for Geologi og Miljø skal flytte utenbys og vi søker derfor etter hans arvtaker.

Hos oss gjør du en forskjell. Din jobb blir å lede og videreutvikle gruppen med 10 medarbeidere innen geologi, ingeniørgeologi og miljøgeologi. Vi ser etter deg som har solid økonomisk forståelse og teft for gode forretninger, slik at Sweco alltid er en klar kandidat til å vinne store prosjekter og samtidig er i posisjon til å vinne mindre oppdrag. Du bygger og gjør bruk av nyttige nettverk og legger sjelen din i at dine medarbeidere kan utvikle seg faglig og personlig.

Hos oss vil du utvikle deg. Du vil bli en del av ledergruppen på avdeling Geofag og feltundersøkelser. Vi er fremoverlent og nytenkende, med stor oppmerksomhet på medarbeidere og kunder. Hos oss vil du gjennomføre vår lederskole, samt få kurs og opplæring i prosjekteierstyring.

Vår avdeling har et fantastisk arbeidsmiljø preget av samhold, positivitet og lagspill. Medarbeiderne er svært kompetente med et stort spenn i både utdannelse og erfaring, noe som gjør at vi kan levere tverrfaglige geotjenester til våre kunder.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Du har resultat- og personalansvar for gruppen din.
  • Du følger opp gruppens leveranser og bidrar til å videreutvikle fagmiljøet i Sweco.
  • Du leder og følger opp dine medarbeidere, og har ansvar for rekruttering.
  • Du deltar i tilbudsarbeid og har tett markeds- og kundekontakt.

Dette kan du

  • Du har høyere utdanning innen geofag.
  • Du ha forståelse for prosjektering
  • Det er en fordel om du har erfaring fra vår bransje, enten fra entreprenør, offentlige etater, rådgiver, e.l.

Om du tror du kan passe helt eller delvis til stillingen, så vennligst ta kontakt.

Kontaktpersoner:

Elisabeth Baird

Avdelingsleder Geofag og feltundersøkelser

+47 938 45 373

elisabeth.baird@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: