Gran VVS mottok prisen for beste prosjekt for Horten videregående skole. Foto: ComfortGeberit ble kåret til årets leverandør av Comfort-Kjedens medlemmer. Foto: ComfortTonje Fiona Gulbrandsen ble kåret til prets lærling i Comfort-Kjeden. Foto: Comfort

Gran VVS vant pris for årets prosjekt i Comfort

Gran VVS fikk pris for årets prosjekt for sitt arbeid ved Horten videregående skole da Comfort-Kjeden arrangerte sitt årlige tekniske fagseminar denne uken.

Det skriver Comfort-Kjeden i en pressemelding fredag.

Jarle Amble, teknisk fagsjef i Comfort, forteller at begrunnelsen for prisen var at prosjektet har fått bred medieomtale, det er Norges høyest miljøklassifiserte utdanningsbygg og prosjektet er første norske vinner av en BREEAM Award i klassen Outstanding.

– Det har vært et krevende prosjekt med høyt tempo og sterkt fokus på kvalitet i alle ledd. Gran VVS er fremholdt som en meget viktig bidragsyter til at det tekniske nivået ble slik det ble i Norges høyest miljøklassifiserte utdanningsbygg. Prosjektet er med på å sette en ny global standard og Gran VVS har vært med fra starten og gitt verdifulle faglige innspill hele veien, sier Amble i pressemdlingen.

Prisen for Årets tekniske leverandør, stemt frem av Comfort-Kjedens medlemmer, gikk til Geberit.

Årets lærlingpris gikk til Tonje Fiona Gulbrandsen for hennes innsats som lærling hos Comfort Førde. Vinneren har hatt lærlingplass i Comfort siden 2016, og er den eneste kvinnelige rørleggeren hos Comfort Førde.

– Hun leverer alltid 100 prosent på alt hun gjør. Derfor får hun stadig nye prosjekter og oppgaver å bryne seg på. Tonje er Comfort-Kjedens lærlingfjes, og hun er en flott, positiv ambassadør for Comfort, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden, i pressemeldingen.