Ill. Løvseth + Partner

Godt salg for Skanska-prosjekt Løren

40 leiligheter ble solgt da Skanskas nye boligprosjekt Borgen på Løren ble lagt ut for salg.

Det første salgstrinnet består av 106 leiligheter i et bygg som går langs Dag Hammarskjølds vei og har en miks av både store og små leiligheter.

– Borgen er et boligprosjekt for alle, men vi har både i utformingen og kommunikasjonen hatt barnefamilier i tankene. Vi ønsker å skape trygge, gode og stimulerende rammer for barnefamilien og har lagt vekt på løsninger som skal hjelpe familier til en enklere hverdag. Da er det godt å se at interessen blant småbarnsfamilier er så stor, sier regionsdirektør i Skanska Eiendomsutvikling Østlandet Helen Gåsvik i en pressemelding.

– Vi er veldig fornøyd med at vi igjen lykkes med å skape en salgssuksess. Det er solgt overraskende mange 2-roms ved salgsstart med cirka tre år til ferdigstillelse, noe som muligens viser en av hovedutfordringene i Oslo markedet: stor mangel på små leiligheter både i brukt og nyboligmarkedet. Antall 3-, 4- og 5-roms har som forventet solgt veldig bra og det er tydelig at markedet har respondert positivt på vår tydelige markedstilpasning av prosjektet sier Daniel Bjørn, salg- og markedssjef i Skanska Eiendomsutvikling.

– Mange har vært spent på nyboligmarkedet med usikkerhet rundt covid-19, hvor man kanskje har trodd at flere kunder ville avvente kjøpeprosess. Vi har derfor blitt positivt overrasket over mottakelsen av prosjektet ute i markedet og startet salget med over 2-000 interessenter. Vi har vært trygge i vårt valg av konsept, hvor vi har tort å rendyrke det hele veien fra prosjektets utforming til kommunikasjon, markedsføring og visningssenter, fortsetter Bjørn.

Arkitekt for prosjektet er Løvseth + Partner.

Borgen skal miljøsertifiseres etter BREEAM-NOR med nivå Very Good på sertifiseringsskalaen.

De første boligene på Borgen er planlagt overlevert sommeren 2023, og hele prosjektet på 281 leiligheter er planlagt ferdigstilt i begynnelsen av 2025.