Glava gjør endringer i salgsorganisasjonen

Glava har gjort endringer i salgsorganisasjonen. Bjørn Henrik Christoffersen er ny salgsdirektør, mens Lisbeth Solvang er ny markedsdirektør.

Christoffersen kommer fra stillingen som markedssjef for tak i Glava Isolasjon, og Solvang har sin bakgrunn fra ulike lederroller i Weber. Kristin Røed Eriksen har gått inn i en nyopprettet stilling som direktør for organisasjonsutvikling og ledelse, mens Tore Bjerkeli har fått ansvaret for kategoriutvikling på tvers av alle merkevarer, skriver selskapet i en pressemelding.

De forteller at den nye salgs-og markedsorganisasjonen rigges for å gjøre Glava til en bedre partner og rådgiver.

–Vi har nå fått på plass en struktur i salg og marked som er tilpasset den virksomheten vi er, med en bred portefølje av løsninger og produkter. Vi skal bygge videre på det vi allerede er gode på, og samtidig utvikle oss for å bli bedre partnere for våre kunder. Jeg er svært fornøyd med at vi har funnet de rette folkene til å lede arbeidet internt, som viser at vi har fått fram sterke talenter, sier administrerende direktør Lars Gaustad i meldingen.

Salgsdirektør Christoffersen mener et stort fagmiljø gir konkurransefortrinn.

– Vi skal framstå mer samlet og utnytte fordelene ved at vi nå er et større fagmiljø, med et bredere produktsortiment og mer ekspertise under samme tak. Det gjør oss til en partner som kan gi mer helhetlig rådgivning og sørge for mer effektive byggeprosesser for kundene våre, sier han.