Glass og Fasadeforeningen har inngått avtale med Bygg Reis Deg om en stor utstilling på messen i 2021. Her signerer foreningens administrerende direktør Bjørn Glenn Hansen avtalen med Bygg Reis Deg-sjefen Gunnar Glavin Nybø, bivånet av fra venstre Beate Solem, Per Henning Graff og Harald Aase, alle fra Glass og Fasadeforeningen. Tuva Mehammer i Bygg Reis Deg ytterst til høyre. Foto: Svanhild Blakstad,

Glass og Fasadeforeningen med storsatsning på Bygg Reis Deg

Glass og Fasadeforeningen har besluttet å flytte sin egen messe og fagdag til Bygg Reis Deg, og vil dermed stille med messens største paviljong på nærmere 600 kvadratmeter.

I en årrekke har Glass og Fasadeforeningen arrangert sin egen messe i samme periode som Bygg Reis Deg. I 2021 blir det en endring på dette.

Foreningen, som har 206 medlemmer fra hele landet, har bestilt et utstillerareal på 594 kvadratmeter i hall B på Norges Varemesse på Lillestrøm. Her skal de vise frem de siste nyheter fra medlemsbedriftene. I tillegg skal de arrangere en egen fagdag torsdag 21. oktober i hall A.

– Glass og Fasadeforeningen tar nå et nytt stort steg. Ved å legge konferansen «Fagdagen» til 21. oktober og vår fagutstilling til Bygg Reis Deg 2021, får vi muligheten til å eksponere forening, medlemsbedrifter og bransje ut til et bredt publikum. Både proff- og privatmarkedet skal merke vår tilstedeværelse i Hall A og B på Norges Varemesse 20.-23. oktober 2021, sier foreningens direktør Bjørn Glenn Hansen i en pressemelding.

Ønsker flere fagpaviljonger
Administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg er godt fornøyd med at Glass og Fasadeforeningen har valgt å flytte sitt arrangement til Lillestrøm.

– Vi har hele tiden samarbeidet om arrangementene, men nå skal det bli fint å få dem under samme tak. Vi tror dette samarbeidet vil berike begge parter og gjøre det enda mer interessant å besøke Bygg Reis Deg. Dette er også en fin måte å få frem fagområdet glass- og fasade og nå nye besøksgrupper. Paviljongen deres blir et blikkfang i hall B og bidrar til å bygge oppunder en viktig kategori på vår utstilling, sier Nybø.

For øyeblikket har Bygg Reis Reis Deg solgt ut 75 prosent av arealet. Nybø påpeker at det likevel fortsatt er plass til flere slike løsninger på messen i 2021.

– Hadde det vært opp til oss ville vi gjerne hatt flere fagpaviljonger hvor de respektive bedrifts- eller produktgrupper kunne presentert seg og «solgt» seg inn både overfor fremtidige arbeidstagere og beslutningstakere, sier Nybø.

Fakta Bygg Reis Deg

Bygg Reis Deg samler store deler av verdikjeden og produktkategoriene i en byggeprosess og har som visjon om å være byggenæringens viktigste møteplass. Messen arrangeres 20-23 oktober 2021 og forventer mer enn 500 utstillere og 40.000 besøkende. Messen finner sted på Norges Varemess på Lillestrøm.

Følger koronasitasjonen nøye
Tidligere i år måtte Glass og Fasadeforeningen avlyse Glass og Fasadedagene i Bergen, som skulle gått av stabelen 12-14. mars.

– Det er uvissst når den pågående pandemien er over. I god forståelse med Bygg Reis Deg er det naturligvis også derfor tatt forbehold om nødvendige endringer, sier Bjørn Glenn Hansen.

Bygg Reis Deg-sjefen understreker at arrangøren følger nøye med på situasjonen rundt Covid 19.

– Vi gjør det vi kan for å etterkomme de retningslinjer som blir gitt. Vi skal sørge for at vi legger til rette for at messen blir gjennomført i trygge rammer med fokus på smittevern og lav terskel for å skape gode dialoger, avslutter Gunnar Glavin Nybø.

Disse utstillerne vil bli å treffe på Glass og Fasadeforeningens fellesstand: Pilkington Norway , Pilkington Glassfagkjeden, Hydro Building System Sapa, Hydro Building System Sapa Selection, Hydro Building System Wicona, Geze, Modum Glassindustri, Solskjermingsgruppen, Hunter Douglas/Vental, Sørbø Industribeslag, CG Glass, Elverhøy Aluminium og Glass AS og Lamilux Norge