Gjør uterommet til ditt favorittsted

Snøen smelter og våren har meldt sin ankomst. Nå er det på tide å flytte livet ut, oppfordrer Asak Miljøstein. Belegningsstein-produsenten lanserer i disse dager sin nye produktkatalog, med fokus på det gode uteliv.

Ingen er vel mer glade i å være ute enn oss nordmenn, spesielt i sommerhalvåret. Det er i hagen og på terrassen vi trives og aller helst tilbringer tid med venner og familie.

Å gjøre uteplassen vår til et hyggelig sted å være er derfor viktig for oss, og skal vi tro ekspertene, er en velholdt uteplass ikke bare viktig for trivselen – den har også en økonomisk verdi.

Lønnsom investering
– Oppkjørsel og uteplass er selve hovedpresentasjonen av huset og er ekstremt viktig i forhold til å gjøre et godt førsteinntrykk – uansett om du skal selge eller ikke. En flott uteplass hever også uten tvil verdien på huset, og vil alltid være en god investering, sier faglig leder i Krogsveen Grefsen, Tommy Løvli.

Vil inspirere
Når du skal i gang med å ruste opp din uteplass for sesongen, er inspirasjon og planlegging viktig. Asak Miljøstein vil ha en stor og innholdsrik stand på HAGEMESSEN i Lillestrøm, som arrangeres 13.-15. april.

Her blir det fokus på produktnyheter og spennende løsninger, som vil gi deg ideer til hvordan du kan gjøre din uteplass til familiens favorittsted i sommer.

Asaks nye produktkatalog kan du lese her.