Frank Ole Sørensen (t.v.) og Pål Brandvold. Foto: Rental Group
Frank Ole Sørensen (t.v.) og Pål Brandvold. Foto: Rental Group

Gjør endringer Rental Groups ledelse

Utleiekonsernet Rental Group gjør endringer i sin organisasjon gjennom at Pål Brandvold går inn som ny daglig leder i RG Machine fra 1. desember, og Frank Ole Sørensen, som har ledet selskapet siden etableringen i 2004, går inn i RG Trading som salgssjef.

CEO i Rental Group, Lars Hæhre, sier i en pressemelding at han er godt fornøyd med at konsernet kan rekruttere nøkkelstillinger fra egen organisasjon.

Espen Goud. Foto: Rental Group
Espen Goud. Foto: Rental Group

– Frank Ole Sørensen har ledet RG Machine i 17 år, og han har gjort en formidabel innsats. Frank Ole er en av de jeg kjenner som er helt i toppen hva gjelder arbeidsinnsats, dyktighet og ikke minst lojalitet. Han går nå inn i en ny rolle som salgssjef i vårt tradingselskap. Pål Brandvold som nå er storkundeansvarlig i Rental Group går inn som ny daglig leder i RG Machine. Pål er markedsorientert og en meget kompetent fagmann på maskiner, og han har 20 års erfaring fra anleggsbransjen. Jeg ser det som en klar styrke at vi kan rekruttere ledere blant egne ansatte, sier Hæhre i meldingen.

RG Machine har alene en årlig omsetning på over 500 millioner, og den nye lederen er tydelig på at han har ambisjoner om videre vekst.

– Først vil jeg takke for tillitten. Jeg kjenner RG Machine og mange av de ansatte godt fra før. Det er en av flere gode grunner til at jeg takket ja. Vi har en solid base gjennom dyktige fagfolk og gode kunderelasjoner. Jeg er overbevist om at markedet fremover har behov for RG Machine og det vi kan levere på totale løsninger innenfor utleie og service. Vi skal vokse videre, og det grunnlaget som Frank Ole har lagt er jeg virkelig imponert over, uttaler Brandvold i meldingen

Rental Group Trading ble etablert for ett år siden for å håndtere alt av brukte maskiner i RG-konsernet, i tillegg til å drive som et selvstendig tradingselskap både nasjonalt og internasjonalt. Selskapet vokser i høyt tempo og daglig leder, Espen Goud, gleder seg til å få med Frank Ole Sørensen på laget.

– Responsen i markedet er enorm, og det å få med seg en kapasitet som Frank Ole blir fantastisk. Dette vil gjøre at vi kan sett ytterligere fart, og holde følge med den store etterspørselen, sier Goud.