Kristian Gjestemoen. Foto: Betonmast

Gjestemoen ny leder av Betonmast Buskerud-Vestfold

Kristian Gjestemoen blir ny daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold.

Han kommer fra stillingen som prosjektsjef i selskapet, og overtar etter Eskil Thorkildsen, som går over i en annen stilling i Betonmast-konsernet, skriver entreprenøren i en pressemelding.

Gjestemoen er opprinnelig fra Drammen, og er utdannet sivilingeniør på NTNU. Før han kom til Betonmast jobbet han ni år i AF Gruppen som blant annet prosjektsjef i AF Byggfornyelse.

– Kristian er en ung og svært dyktig leder, som har vist at han har evnen til å lede et fremoverlent og nytenkende selskap videre. Kristian kjenner selskapet godt, og er den naturlige etterfølgeren til Eskil. Betonmast satser på utvikling av våre medarbeidere, og det er alltid hyggelig å kunne rekruttere gode ledere internt. Det gror definitivt godt i Betonmast, sier konsernsjef Jørgen Evensen i meldingen.

– Jeg overtar et selskap i stor fart og med svært dyktige medarbeidere. Kulturen i selskapet er helt rå, og vi skal fortsette å være fremoverlente og tenke innovasjon. Vårt hovedfokus vil fortsatt være å utvikle spennende samspillsprosjekter sammen med langsiktige kunder. Alle våre prosjekter er i dag heldigitale, og vi har tatt i bruk 3D skanning på våre prosjekter. Denne teknologien gir oss mange spennende muligheter og vårt selskap skal være i front med bruk av ny teknologi. Fundamentet er det beste, og jeg er veldig stolt over å ha fått denne muligheten, sier Gjestemoen.