Geotekniker

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist08.11.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din geotekniske kunnskap og erfaring i en stilling hvor du får mulighet til å jobbe med geoteknisk rådgivning i spennende, enfaglige og tverrfaglige prosjekter sammen med et stort geoteknisk fagmiljø.. For denne rollen trenger du en mastergrad med tyngde på geoteknikk. Er du vår nye Geotekniker? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Geoteknikk Midt og Nord

Som vår nye Geotekniker blir du en del av ett stort geoteknisk fagmiljø. Avdeling Geoteknikk Midt og Nord er del av Divisjon Geo, som i dag teller mer enn 90 medarbeidere. Divisjonen består av 5 avdelinger: Geoteknikk Midt og Nord, Geoteknikk Sør og Øst, Ingeniørgeologi og Skred, Grunnboring og laboratorium og Tunnelteknikk. Avdeling Geoteknikk Midt og Nord består av 18 geotekniske rådgivere med erfaringsspenn fra 0-45 års erfaring. Vi er godt fordelt erfaringsmessig, og dette legger til rette for godt læringsmiljø og stor mulighet for erfaringsoverføring. Våre prosjekter teames opp med både yngre og erfarne fagpersoner, og vi kan love en bratt læringskurve for alle. Vi har et godt samhold på avdelingen, og vi jobber for hverandre. Våre prosjekter går over et stort spekter, fra mindre boligprosjekter til store nasjonale samferdselsprosjekter. Nevner spesielt E6 Ranheim-Værnes, E6 Ulsberg-Vindåsliene og Campus NTNU som vi nå jobber med.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Geoteknisk rådgivning og prosjektering
  • Geotekniske beregninger
  • Oppdragsledelse
  • Oppfølging av grunnundersøkelser
  • Utarbeidelse av BIM-modeller av geotekniske konstruksjoner
  • Bidra i avdelingen og divisjonens videre utvikling

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Mastergrad med tyngde på geotekniske fag
  • Erfaring med Geoteknisk programvare som GeoSuite og Plaxis
  • Erfaring med BIM er ett ønske, men ikke krav.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å tenke tverrfaglig og samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kolleger på en god måte

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3200 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 08.11.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Inger Johanne M. Søreide, tlf. 90147916, e-post inger.soreide@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: