Geotekniker

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeSvalbard
StedLongyearbyen
Søknadsfrist10.06.2019

Vil du jobbe med geoteknikk på Svalbard?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco har hatt virksomhet i Longyearbyen siden 1960-tallet. På Svalbard gjennomfører vi store og små prosjekter, der vår spesialkompetanse om fundamentering på permafrost er et viktig bidrag. Du blir et verdifullt tilskudd til geoteknikkmiljøet i Sweco Norge, som er en god miks av svært erfarne og mer ferske medarbeidere. Svalbardkontoret er underlagt og jobber tett med vårt kontor i Bergen, Vestlandets største flerfaglige rådgiverkontor med 250 medarbeidere.

Hos oss vil du utvikle deg. Klimaendringer gir stadig nye utfordringer for våre fagfolk på prosjekter i polare strøk, og på Svalbard får du en unik mulighet til å utvikle dine ferdigheter under forhold de færreste får oppleve. Du vil bli inkludert i et lite, tverrfaglig arbeidsmiljø med stor takhøyde, høy trivsel og jobbe tett med våre kontorer andre steder i landet med solid teknisk kompetanse.

Dine arbeidsoppgaver

  • Prosjektering og geoteknisk rådgivning.
  • Videreutvikling av geoteknikkfaget i Sweco.
  • Bistand i tilbudsarbeid og markedsføring.

Dette kan du

  • Du har formell utdannelse som geotekniker.
  • Du har erfaring fra rådgiversiden
  • Du er en lagspiller som tar ansvar, ønsker å videreutvikle deg og setter kunden i sentrum.

Kontaktpersoner:

Elisabeth Baird

+47 938 45 373

Søk stilling

Vis flere stillinger: