Geotekniker søkes til Peab Anleggsteknikk

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 16 000 ansatte og en omsetning på cirka 55 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,7 milliarder kroner.

Firma Peab
FylkeViken, Trøndelag, Oslo
Søknadsfrist31.08.2020

Forretningsområdet Peab Anlegg arbeider målrettet med in house kompetanse innenfor geoteknikk, og ønsker nå å styrke sin geotekniske kompetanse i Peab Anlegg i Norge. I den forbindelse søker vi geotekniker med flere års erfaring innenfor geoteknikk og geokonstruksjon til vår nystartede avdeling Peab Anleggsteknikk.

Du er en som brenner for faget og ønsker en hands on hverdag hvor du vil være en viktig bidragsyter for å optimalisere gjennomføring av utbyggingsprosjekter. Som geotekniker hos oss vil du forme hvordan vi skal jobbe med geotekniske problemstillinger gjennom å etablere satsningsområdet i Peab Anlegg i Norge.

I stillingen vil du følge den daglige driften, og være med å utvikle god løsninger for planlegging og gjennomføring av store infrastrukturprosjekter rundt om i Norge. Du vil jobbe tett med våre produksjonsenheter gjennom å støtte med kostnadseffektive løsninger i anbudsfasen, produksjonen og ferdige prosjekter. Som geoteknikker i Peab Anleggsteknikk norske virksomhet vil du være en del av et større geoteknisk fagmiljø i Peab konsernet, og en viktig bidragsyter i å utvikle måten vi arbeider med geoteknikk på.

Hos oss får stor frihet og gode utviklingsmuligheter. Du vil jobbe brett med alt fra praktisk støtte i prosjektene til mer avanserte geotekniske beregninger, samt styring og koordinering av rådgiver. Gjennom det tette samarbeidet med produksjonen tilrettelegger vi for stadig utvikling og optimalisering av løsninger.

Du må være sivilingeniør eller tilsvarende med erfaring i geokonstruksjon, og ha en brennende interesse for geoteknikk og anleggsarbeid. Vi ser etter deg som har et stort driv og engasjement, og som ønsker å bidra til utvikling igjennom et kvalitetsbevisst og kreativt samarbeid.

Blant arbeidsoppgavene vil du jobbe med

  • Ansvarlig for å sikre og forankre effektive løsninger i anbud og prosjektering
  • Tilby teknisk spisskompetanse til produksjonen
  • Tilbyd spisskompetanse på tekniske problemstillinger
  • Samarbeide og koordinere med andre fagområder for å sikre utvikling av gode og helhetlige løsninger.
  • Være en kompetent bestiller av eksterne teknikk- konsulenter
  • Styre rådgiver i totalentrepriser og følge opp Peabs interesser
  • Drive utvikling og markedsovervåkning

Vi søker to geotekniker med arbeidssted i henholdsvis i Trondheim og i Viken/Oslo. Noe reise må påberegnes da vi har prosjekter over hele Norge.

Vi håper du er vår nye kollega, og ser frem imot å motta søknaden din!

Kontaktpersoner:

Karen E. Hammer, HR- Sjef, Peab Anlegg, Avd Sør

Telefon: +47 98486970

Susann Andreassen,HR- Sjef, Peab Anlegg, Avd Nord

Telefon: +47 93 65 45 71

Søk stilling

Vis flere stillinger: