Geir Olav Farstad tar til i stillingen 1. september.

Geir Olav Farstad ny administrerende direktør i Steni Group

Geir Olav Farstad starter som administrerende direktør i Steni Group 1. september.

Farstad er 55 år og har blant annet bakgrunn som administrerende direktør i andre industrivirksomheter, herunder Molift Group og Fluid Control. De siste fem årene har Farstad jobbet som finansdirektør i bil- og eiendomskonsernet Bertel O. Steen. Han er utdannet siviløkonom med finansspesialisering, og er også elektronikkingeniør.

- Det er en stor glede å ønske Geir Olav Farstad velkommen som ny CEO for Steni Group. Steni har de senere årene satset hardt mot fremtiden med betydelige investeringer i fabrikk, personale og IT. Med Farstad i spissen for våre strålende medarbeidere ser fremtiden meget lys ut. Jeg ser virkelig frem til å fortsette arbeidet med ham og resten av Steni-teamet, sier Carl Fürstenbach, styreformann i Steni Group, i en pressemelding.

Jan Halvard Aas Møller, som har vært fungerende administrerende direktør siden mars, vil fortsette i Steni i sin tidligere rolle som finansdirektør.

- Jeg ser frem til å bidra til å videreutvikle Steni sammen med de mange dyktige medarbeiderne i Steni. Med min bakgrunn fra industrien og snart 20 år som toppleder, ser jeg Steni som en spennende virksomhet i en viktig og krevende bransje. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle en kompetent organisasjon og Steni sin spennende produktportefølje, sier Farstad.

Steni, som produserer fasadeplater i Larvik, ble etablert i 1965 og har 115 ansatte med en omsetning i underkant av 300 millioner kroner.