Administrerende direktør i Garda Sikring, Jon Ola Stokke. Foto: Garda Sikring

Administrerende direktør i Garda Sikring, Jon Ola Stokke. Foto: Garda Sikring

Garda Sikring med stor rammeavtale med Statnett

Garda Sikring fikk fornyet tillit hos Statnett og vant rammeavtalen som omfatter leveranser av fysisk sikring til alle Statnetts anlegg i Norge.

Statnetts anlegg defineres som kritisk infrastruktur og ivaretar noen av samfunnets viktigste funksjoner.

– Det er en viktig avtale for oss og vi er naturlig nok stolte av fornyet tillit, det bekrefter vår posisjon som ledende aktør innen perimetersikring. Det er den største enkeltstående avtalen i Norge innenfor området og en anerkjennelse av vårt arbeid for sikring av kritiske samfunnsfunksjoner. Rammeavtalen har en varighet på inntil seks år med en verdiramme oppad til 90 millioner, forteller administrerende direktør i Garda Sikring, Jon Ola Stokke, i en pressemelding.

– Vi ser frem til å jobbe med Garda Sikring. De har vist seg å være en kompetent bedrift innenfor sikkerhetsmarkedet. Vi har gode erfaringer med dem som leverandør og kjenner dem fra tidligere samarbeid. Deres landsdekkende tilstedeværelse er selvsagt også av stor betydning da våre anlegg er lokalisert landet rundt. Vi gleder oss til å komme i gang med prosjekter og har store forventninger til samarbeidet, sier Otto Berg, kategorileder Bygg og Anlegg hos Statnett, i meldingen.