Åse Lien Kleppe skal lede oppbyggingen av HRPs satsing på tidligfase i byggeprosjekter i Ålesund. Foto: HRP
Åse Lien Kleppe skal lede oppbyggingen av HRPs satsing på tidligfase i byggeprosjekter i Ålesund. Foto: HRP

Går fra Skanska til HRP

HRP satser nå på et eget miljø for prosjektutvikling og tidligfase i bygg- og anleggsprosjekt i Møre og Romsdal. Åse Lien Kleppe skal lede arbeidet.

Åse Lien Kleppe skal lede oppbyggingen av dette miljøet lokalt, og hun startet ved HRPs avdeling i Ålesund 1. mars.

Lien Kleppe kommer fra stilling som distriktssjef for Skanska.

- HRP er godt etablert i Ålesund og vi har i lengre tid merket stor interesse for det HRP kan tilby i tidligfase av bygg- og anleggsprosjekter. Vi er derfor glade for å ha fått med oss en leder med så bred kompetanse som Kleppe har. Det legges stadig større vekt på god utredning og planlegging før man setter i gang med selve gjennomføringen av et byggeprosjekt. Det er avgjørende for å komme i mål som planlagt. Finansieringsinstitusjoner setter også stadig strengere krav til en grundig planlegging før de gjør grønt lys. Med denne satsingen er vi i stand til å kombinere lokal kunnskap og HRPs nasjonale kompetanse, sier Håkon Børre Teigen, avdelingsleder for HRP i Ålesund, i en pressemelding.

Åse Lien Kleppe er utdannet sivilingeniør fra NTH/NTNU, Institutt for Bygg og Anleggsteknikk, og har etterutdanning fra interne lederutviklingsprogram hos entreprenør. Hun har 23 års erfaring fra byggebransjen.