Nina Hage, leder for Bulk Industrial Real Estate med selskapets nye CFO Vibeke Rasmussen. Foto: Bulk

Nina Hage, leder for Bulk Industrial Real Estate med selskapets nye CFO Vibeke Rasmussen. Foto: Bulk

Går fra Scala Eiendom til Bulk Industrial Real Estate

Bulk Industrial Real Estate har ansatt Vibeke Rasmussen som selskapets nye finansdirektør (CFO).

Rasmussen kommer fra stillingen som finanssjef i Scala Eiendom, og tiltrer 1. mars.

– Vi er svært fornøyde med at Vibeke Rasmussen har takket ja til å bli med på laget som vår nye CFO. Hun er offensiv og har betydelig erfaring med gjennomføring av ambisiøse vekststrategier, noe som vil være viktig for Bulk i tiden fremover, sier Nina Hage, leder for Bulk Industrial Real Estate, i en pressemelding.

Rasmussen er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole og er autorisert finansanalytiker (AFA). Hun har bakgrunn fra Deal Advisory i KPMG, Steen & Strøm og kommer nå fra stillingen som finanssjef i Scala Eiendom. Her jobbet hun blant annet med transaksjoner og finansiering av store eiendomsporteføljer.

Bulk Industrial Real Estate er et av tre forretningsområder innen Bulk Infrastructure Group. Rasmussen vil samarbeide tett med CFO i morselskapet, Gaute Krekling.

– Bulk Industrial Real Estate er et offensivt eiendomsselskap, som ikke er redd for å utfordre tradisjonell tankegang i bransjen. Selskapet har imponerende track record i et spennende eiendomssegment. Jeg gleder meg derfor veldig til å bli en del av teamet, sier Vibeke Rasmussen i meldingen.

Bulk Industrial Real Estate har som ambisjon å være Skandinavias ledende eiendomsutvikler av lager-, logistikk- og industribygg. Siden starten i 2006 har eiendomsaktøren bygget, og har under oppføring, mer enn 500.000 kvadratmeter industribygg.