Daglig leder Frode Næss i Isobygg. Foto: IsobyggFoto: IsobyggFoto: IsobyggDaglig leder Frode Næss i Isobygg. Foto: Isobygg

Går fra Isoenergi og etablerer Isobygg

Daglig leder Frode Næss, og 14 avdelinger velger bort kjedestruktur og navnet Isoenergi, og blåseisolasjonleverandøren har gått bort fra kjedestrukturen, og samles under ett selskap og det nye navnet Isobygg.

Det skriver Isobygg i en pressemelding denne uken.

‒ Vi har lenge ønsket å være en mer aktuell aktør hos de landsdekkende entreprenørfirmaene og forhandlere. Med ny selskapsstruktur gjør vi det enklere for flere aktører å velge blåseisolasjon, og det gir lokale bedrifter mulighet til å operere i et større omfang samtidig som de beholder sitt lokale nedslagsfelt, sier daglig leder Frode Næss.

Trondheim og Midt-Norge vil fortsette å være Isobyggs geografiske senter, men bedriften blir nå landsdekkende, heter det i meldingen. Samlet under ett morselskap håper Næss og Isobygg å forhandle om  større kontrakter enn tidligere.

‒ Som daglig leder i morselskapet har jeg fullmakt til å forhandle på vegne av lokale avdelinger. Vi ønsker oss rammeavtaler med store entreprenører og vil være en aktør å regne med når ulike isoleringsoppdrag legges ut på anbud. Vi gjør det lettere å oppnå lønnsomhet både for den som bygger og oss som isolerer. Vi tar forøvrig alle typer oppdrag, fra små tilbygg til de største prosjektene, private som bedrifter, sier Næss.