Marius Aarset er ansatt som ny direktør for miljø og bærekraft i HRP. Foto: HRP
Marius Aarset er ansatt som ny direktør for miljø og bærekraft i HRP. Foto: HRP

Går fra ASKO til HRP

Marius Aarset er ansatt som ny direktør for miljø og bærekraft i HRP. Han kommer fra stillingen som teknisk sjef på konsernnivå i ASKO.

– Dette er noe vi gleder oss veldig over. Vi har fått en kapasitet til å lede en viktig satsing for HRP. Aarset har erfaring fra rådgiver-, byggherre- og entreprenørsiden innen dette fagfeltet. Han har ledet og utviklet store og komplekse prosjekter innen energi, miljø og bærekraft fra tidlig fase til gjennomføring og drift. Arbeidet han har ledet for å få ASKO i front når det gjelder å bruke fornybar energi har vært til inspirasjon i flere bransjer, sier administrerende direktør i HRP, Jan Arild Kingswick, i en pressemelding.

Aarset har utdannelse som energi og miljøingeniør fra Oslo Met og i tillegg bedriftsøkonomi.

– Gjennom prosjektene, ikke minst for ASKO, har han opparbeidet seg en spisskompetanse mot utvikling av miljøriktige og bærekraftige prosjekter, skriver selskapet i meldingen.

– I HRP så jeg et selskap der gründerånden fortsatt er en viktig del av kulturen. Her ser jeg at det er muligheter til å utnytte min kompetanse som rådgiver i flere nye og spennende prosjekter. Som rådgiverselskap kan vi bidra både til å finne gode teknologiske løsninger og tilpasninger til organisasjoner samt å finne nye forretningsmodeller, sier Marius Aarset.