Fritzøe Engros har blitt miljøfyrtårn

Fritzøe Engros AS har blitt miljøfyrtårn, og hovedkontoret i Larvik og avdeling i Åndalsnes er nå begge sertifisert.

— Kontoret i Larvik ble sertifisert i november 2020, og i januar ble Åndalsnes godkjent. Vi er stolte over at Fritzøe Engros’ miljøstandarder innfrir Miljøfyrtårn sine strenge kriterier, sier miljøkoordinator i Fritzøe Engros, Tine O. Fauskanger i en pressemelding.

Fritzøe Engros ble FSC-sertifisert i 2016, og PEFC-sertifisert allerede i 2014, og har nå fått Miljøfyrtårn-sertifikatet på veggen. Miljøfyrtårn-sertifikatet attesterer at den sertifiserte virksomheten viser samfunnsansvar og jobber systematisk med miljø, og gjennomfører tiltak for mer miljøvennlig drift og bedre arbeidsmiljø.

— Fritzøe Engros skal tre inn i fremtiden med bevissthet rundt vår virksomhets miljøpåvirkning, og kontinuerlig jobbe for å redusere negative effekter av denne. Gjennom å være Miljøfyrtårn-sertifisert har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å kartlegge og jobbe med forbedringer innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport, legger Fauskanger til i meldingen.