Forsker/betongteknolog

SINTEF Narvik er et teknologisk forskningsinstitutt som produserer anvendbar og nordområderelevant kunnskap innen teknologi og vitenskap. Våre kunder er en kombinasjon av privat næringsliv og offentlig sektor.

Firma SINTEF Narvik
FylkeNordland
StedNarvik
Søknadsfrist31.08.2020

På grunn av økende oppdragsmengde har vi behov for å styrke vår kapasitet for anvendt- og oppdragsrettet forskning innenfor temaet betongteknologi. Sammen med andre deler av SINTEF, og spesielt gjennom vår deltakelse i betongklyngen N3C har vi utviklet flere interessante forsknings- og utviklingsprosjekter som er under oppstart.

Stillingen omfatter allsidige forskningsoppgaver innenfor temaer knyttet til fersk betong generelt og betong i kaldt klima spesielt.
Vi ønsker en person med faglig bakgrunn og/eller erfaring innenfor ett eller flere av fagområdene:

  • Praktisk erfaring med betong fra bygg og anleggsbransjen
  • Fersk betong/materialteknologi
  • Felt- og laboratorieprøving av betong
  • Simulering av herdevarme og rissutvikling i ung betong

Vår forskningsgruppe arbeider kontinuerlig med innovasjon og nyskapning knyttet til industrielle produksjonsprosesser, produktutvikling og miljøteknologi. Du vil få et variert samarbeid med de andre medarbeiderne i forskningsgruppen. Forsknings- og utviklingsarbeidet foregår i laboratorier, på byggeplass eller i andre feltforsøk og i samarbeid med ledende aktører både nasjonalt og internasjonalt.

Til stillingen søker vi primært person med doktor- eller mastergrad innenfor betongteknologi, men bachelor med relevant erfaring vil også bli vurdert. Erfaring fra utviklings- og forskningsarbeid vil telle positivt, men personer som har praktisk erfaring fra betongarbeid fra betongentreprenør eller andre deler av betongbransjen er også aktuelle.

Vi legger vekt på kreativitet, evne til selvstendig arbeid og nytenkning, god muntlig og skriftlig fremstillingsevne (norsk og engelsk) samt gode samarbeidsevner. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi oppfordrer og legger til rette for faglig utvikling for medarbeidere.

Spørsmål om stillingen

Bård Arntsen

forskningssjef

E-post

+47 970 32 031

Søk stilling

Vis flere stillinger: