Forretningsutvikler - treindustri

Motek leverer verktøy, festemidler og tjenester til bygg- og anleggsbransjen. Dette inkluderer bransjer som næringsbygg, boligbygg, installasjon og tunneler. Motek hadde i 2021 en omsetning på ca 1200 millioner kroner og har ca. 350 ansatte. Vi har et stort mangfold og fokus på likestilling.

Hovedkontoret ligger i Oslo, men Motek dekker hele landet med våre 33 butikker og ca. 140 selgere. Motek fokuserer på å gi rådgivning direkte på byggeplassen og tilbyr kvalitetsmerker som Hilti, Festool, Bostitch og produkter under eget varemerke.

FirmaMotek
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Har du erfaring fra salg til massivtre- og elementproduksjon?

For å utvikle vårt satsningsområde innen treindustri søker vi forretningsutvikler. Du får en viktig rolle nasjonalt for å skape vekst gjennom salg og markedsføring av Motek sine produkter og løsninger til massivtre- og element produksjon. I tillegg vil du jobb med mersalg av Motek sitt øvrige sortiment som for eksempel branntetting og festemidler. Du vil jobbe med ledende merkevarer bl.a. fra Hilti. Som forretningsutvikler vil du aktivt jobbe med ulike kunder som produsenter, byggherrer, entreprenører, ingeniører og arkitekter samt fokusere på prosjekter innen segmentet.

Stillingen er en del av Moteks ingeniørteam som består av tretten dyktige kollegaer hvorav tre er forretningsutviklere. Avdelingen utfører design- og beregningstjenester innen opphengsløsninger, innfestning i betong og stål, teknisk veiledning og modelleringstjenester.

Stillingen er lokalisert i vårt nye hovedkontor i Oslo. Trolig et av Norges "råeste og grønneste" kontor og logistikkbygg.

Vi tilbyr

 • En ansvarsfull rolle med utviklingsmuligheter i et selskap i stor vekst
 • Verktøyene du trenger for å lykkes inkludert kurs og opplæring
 • En ny stilling med mulighet for å påvirke egen hverdag
 • Et godt arbeidsmiljø med motiverte og kunnskapsrike kollegaer
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger samt firmahytte og treningstilskudd
 • Konkurransedyktig betingelser inkludert firmabil

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle segmentstrategi og gjennomføre denne, med fokus på å bygge langsiktige relasjoner til produsenter, byggherrer, entreprenører og konsulenter
 • Ansvarlig for at Motek kommer tidlig inn i prosjekter innenfor kundegruppen
 • Utarbeide tekniske spesifikasjoner og tilbud sammen med salgsorganisasjonen
 • Skape salgsmuligheter og markedsføre Motek gjennom markedskontakt og deltagelse på bransjearrangementer etc.
 • Være teknisk ekspert og en viktig støtte for vårt lokale salgsteam

Kvalifikasjoner

 • Ønskelig med erfaring fra teknisk salg eller prosjektledelse til bygg og anlegg
 • God teknisk forståelse og erfaring med strategisk planlegging
 • Relevant utdannelse, gjerne teknisk fagskole eller ingeniør innen bygg
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk
 • Gode datakunnskaper, blant annet i Excel.

Personlige egenskaper

Du vil i stor grad styre egen arbeidshverdag. Vi ser derfor etter deg som er selvgående og som kan sette mål som du følger opp systematisk. Rollen innebærer utstrakt samarbeid både internt og eksternt. For å lykkes og trives i denne rollen må du derfor ha gode samarbeidsevner og være dyktig på relasjonsbygging. Du har et øye for detaljer, setter nøyaktighet høyt og er strukturert. Du liker å tilegne deg ny kunnskap og setter deg raskt inn i nye oppgaver og arbeidsområder.

Hvorfor jobbe i Motek?

I Motek får du jobbe med markedsledende produkter. Du vil jobbe tett med entusiastiske og kunnskapsrike kollegaer i et uformelt arbeidsmiljø. Motek tilbyr et omfattende introduksjonsprogram, som inkluderer opplæring både nasjonalt og internasjonalt, samt regelmessig kompetanseheving for å sikre både personlig utvikling og kompetanseheving.

Stillingen rapporterer til leder for ingeniøravdelingen.

Et godt arbeidsmiljø preges av mangfold. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke på stillingen.

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med leder for ingeniøravdelingen Roger Hasslinger på 98247487.

Søk stilling

Vis flere stillinger: