Formann

Consto Midt-Norge er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har over 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.consto.no.

Firma Consto Midt-Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund, Molde, Surnadal
Søknadsfrist11.06.2021

Consto i Møre og Romsdal søker formann

Consto i Møre og Romsdal er i sterk vekst og fremtiden ser lys ut. Vi har mange interessante prosjekter i vår portefølje, og vi har nye spennende prosjekter på vei inn. Vi er i den forbindelse på jakt etter formenn til våre kontorer i Ålesund, Molde og Surnadal. Vil du bli en del av vårt utviklende team?

Arbeidsoppgaver

Som formann vil du ha ansvar for å planlegge og gjennomføre den daglige driften på byggeplassen. Driftsoppfølging og kvalitetskontroll av egne håndverkere. Behandle og varsle endringer og avvik i samarbeid med anleggsleder. Forvalting av maskiner og utstyr, samt innkjøp, koordinering og mottakskontroll av materialer.

Kvalifikasjoner

  • Relevant utdannelse, teknisk fagskole, mesterbrev, fagbrev
  • Manglende utdanning kan kompenseres med relevant erfaring fra større prosjekter
  • Proaktiv ledelse, planlegging og logistikk
  • Evne til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har gode lederegenskaper og ser verdien av å bygge opp gode prosjektteam. Vi ønsker at du gjenspeiler våre holdninger om at de ansatte er vår viktigste ressurs. Du har gjennomføringskraft og en stå på vilje. Du må også ha interesse for økonomi og innkjøp. Du er selvstendig, strukturert og løsningsorientert. I møte med samarbeidspartnere og ansatte skaper du positiv energi og pågangsmot.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en solid bedrift med et godt arbeidsmiljø og en levende bedriftskultur. Du får stort ansvar og tillit med gode utviklingsmuligheter i et offensivt nordnorsk konsern med ambisjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og fleksibel arbeidstid.

Kontaktinformasjon

Jomar Grøtan

Daglig leder

90682991

Anders Magne Flemmen

Prosjektsjef - Ålesund

45869200

Anders Grimsmo

Avdelingsleder - Surnadal

47667621

Bjørnar Gundersen

Prosjektsjef - Molde

97955850

Søk stilling