Formann

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC No Dig
FylkeOslo
Søknadsfrist15.06.2020

NCC No Dig er en nordisk avdeling i NCC som er en av de ledene aktørene innen gravefrie løsninger på vann- og avløpsledninger. Arbeidet vi gjør består i hovedsak av renovering av ledningsanlegg for offentlige kunder. Hos oss står alltid kompetansebygging i fokus og du vil bli en del av et team som ønsker å være innovative og som konstant søker forbedring i alle våre prosesser.

Vi søker nå etter en erfaren Formann til våre prosjekter i Oslo og Østlandsområdet.

Som formann vil du ha ansvaret for å planlegge og tilrettelegge for å holde daglig drift i gang samt samarbeide med byggherre. Vi ønsker oss en løsningsorientert person med teknisk innsikt som håndterer høyt tempo og har gode lederegenskaper.

Som formann er det en fordel at du har følgende kvalifikasjoner/erfaring:

  • Kontraktsforståelse
  • Flytende norsk, skriftlig og muntlig
  • Gode IT kunnskaper
  • Gode samarbeidsevner
  • Kunnskap innen fagfeltet er en fordel

Vi tilbyr

I NCC tilbyr vi spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil få kreative og dyktige kollegaer og et hyggelig arbeidsmiljø. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med oss.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem.

Søknadsfrist: 15. juni 2020

Søk her

Kontaktpersoner:

Tage Odland
Prosjektleder ledningsrenovering, NCC Infra Services
+47 901 19 470

Vis flere stillinger: