Trond Frotjold (f.v.), Espen Karlsen og Jarle Skage er rigget og klare for åpning av nytt lager. Foto: Flexit

Flexit etablerer nytt lager, showrom og kontor i Bergen

15. oktober åpner Flexit en ny lageravdeling i Bergen.

Knut Skogstad, administrerende direktør Flexit AS. Foto: Flexit

- Lageret er ment å være et suppleringslager til det profesjonelle ventilasjonsmarkedet, og ikke en konkurrent til eksisterende salgskanaler og byggevareutsalg, skriver Flexit i en pressemelding.

- Vi har sterke og gode kunderelasjoner på Vestlandet og spesielt i Bergen. Med dagens krav til blant annet leveranse på byggeplasser, ser vi det nødvendig å kunne være mer fleksible og ha kortere leveringstid. Vi ønsker å gjøre hele kjøps- og leveringsprosessen til våre kunder så effektiv og sømløs som mulig. Det er hyggelig å kunne vise våre samarbeidspartnere i dette området at de er viktige for oss og at vi satser på dem», sier Knut Skogstad, administrerende direktør i Flexit i meldingen.

Nyetableringen i Bergen på 660 kvadratmeter gjør at Flexit får et nytt distriktslager og større kapasitet. Til nå har lager og logistikk til det norske markedet foregått fra Østlandet og fra Töcksfors til resten av Europa.

- Vi har vekstambisjoner også fremover og da er hyppige leveranser og et tilgjengelig sortiment viktige konkurransefaktorer, utdyper Skogstad.

I de nye lokalene i Bergen er det et eget showrom hvor kunder kan få presentert og teste ut de ulike løsningene.

Espen Karlsen, salgssjef for avdeling VVS Norge. Foto: Flexit

- Nå gleder vi oss til å ta imot kunder og partnere. I våre nye lokaler har vi god plass til å demonstrere våre produkter, holde kurs, møter og frokostseminarer. Vi gledet oss til å invitere alle til en stor åpningsfest, men med dagens situasjon så må vi vente til vi kan gjennomføre innenfor trygge rammer, sier Espen Karlsen, som er salgssjef for avdeling VVS Norge. Det blir likevel en høytidelig markering, snorklipping og full drift på lageret fra åpningsdagen 15. oktober.