Optimera AS samlet alle sine kjedekonsepter i Telenor Arena. Administrerende direktør, Asbjørn Vennebo, åpnet Opptur 2019 med over 700 spente deltakere i salen.Kriteriene for Årets Flisekompaniet baserer seg blant annet på omsetningsvekst og kundetilfredshet. Daglig leder, Jonny Larsen, mottok prisen med stor begeistring og deler denne med alle sine ansatte.Proff Øst kan skilte med en solid vekst og gleden over seier var stor i hele laget da de ble kåret til Årets Profflag.En glad gjeng fra Montér Kirkenes som ble kåret til Årets Forhandler.Stor glede hos Moelven som stakk av med prisen Årets Leverandør 2018. Årets leverandør er stemt frem av salg og drift i Optimera.Montér Geilo vant Årets Montér for andre gang. Første gang var i 2016, og de var også nominert i 2014. Daglig leder, Trude Kaupang, hyller sine ansatte gleder seg til å feire sammen med dem.

Flere prisvinnere på Optimeras kick-off

18. og 19. januar avholdt Optimera sitt sitt årlig kick-off – OPPTUR 2019. Samlingen fant sted i Telenor Arena hvor Optimera samlet hele sin familie som nå består av Optimera proff, Montér, Flisekompaniet, Hansmark og Byggi.

- Det er fantastisk å få kunne samle hele laget. Dette gjør vi kun denne ene gangen i året, noe som er viktig for oss i forberedelsene til det nye året. Vi har ambisjoner om vekst og det får vi kun til i fellesskap, sier Knud Holm, direktør Montér & Proff.

Det var et tettpakket program med flere innlegg på dagtid, og på kvelden var det fest med  underholdning og utdeling av priser til de som hadde utmerket seg i 2018.