Årets mesterhusbedrift Byggpartnere. Foto: Mesterhus
Årets mesterhusbedrift Byggpartnere. Foto: Mesterhus

Flere prisutdelinger på Mesterhuskonferansen

I helgen var det samlet 300 forhandlere og samarbeidspartnere i Stavanger til Mesterhuskonferansen.

Under festmiddagen på lørdagen ble de beste aktørene hedret under en prisutdeling, skriver Mesterhus i en pressemelding.

Byggpartnere AS ble årets Mesterhusbedrift
Denne prisen deles ut til den Mesterhusbedriften som har utmerket seg med positive holdninger, fulgt retningslinjene for medlemskapet, tatt særskilt initiativ, gjort en særskilt innsats eller på en annen måte aktivt profilert eller vært med i videreutvikling av Mesterhus konseptet.

Juryens nevnte blant annet allsidigheten og synligheten i media i begrunnelsen:
«Byggpartnere er en allsidig byggmesterbedrift som driver med det meste innenfor tømrerarbeid. De har en daglig leder som er veldig glad i debatter, eller en god diskusjon med lokale politikere og stiller ofte opp for lokalavisen når noe innen utvikling og byggesak skal diskuteres. Byggpartnere ble startet i 1983, og kom inn i Mesterhus i 2013. Bedriften har stort sett lokale tømrere, lærlinger og byggemestere ansatt, og flere av dem har vært i bedriften i over 20 år. De tok også steget og ble miljøfyrtårnsertifisert i 2021.»

Årets markedsfører MH Innlandet Mesterhus. Foto: Mesterhus
Årets markedsfører MH Innlandet Mesterhus. Foto: Mesterhus

Årets markedsfører ble Mesterhus Innlandet AS
Prisen deles ut til den Mesterhusbedrift som har utmerket seg på en positiv måte med bruk av Mesterhus profilelementer. Årets markedsfører benytter produkter fra Mesterhusbutikken og er aktiv i sin markedsføring av Mesterhusproduktet eksternt og internt.
– Mesterhus Innlandet er en forhandler som har fullt ut tatt i bruk salgskonseptet til Mesterhus. Bedriften er flinke til å utfordre oss i administrasjonen på merkevarebygging og hvordan Mesterhus skal fremstå. De er kreative, nyskapende og har utviklet en veldig tydelig profil, sier salgs- og markedssjef i Mesterhus Line Bjerck-Ruud i meldingen.

Årets leverandør NorDan Mesterhus. Foto: Mesterhus
Årets leverandør NorDan Mesterhus. Foto: Mesterhus

Prisen for årets leverandør ble utdelt til NorDan
Her ble det blant følgende trukket frem: «Denne leverandøren har gjennom året vist at den yter en profesjonell service og oppfølging av medlemsbedriftene. NorDan er kunnskapsrik om egne produkter, og er en leverandør som er lett å samarbeide med.»

Mesterhus delte også ut pris til blant annet årets tømrer, årets lærling og årets selger.