Foto: Ahlsell
Foto: Ahlsell

Flengsrud slutter som Ahlsell Norge-direktør

Etter syv år som administrerende direktør gir Rune Flengsrud som administrerende direktør i Ahlsell Norge, og Runar Hansesætre overtar jobben.

Flengsrud slutter i Ahlsell Norge 15. september, skriver selskapet i en pressemelding.

— Tidspunktet er riktig når jeg ser på hvor vi har kommet og hvor vi skal. For å løfte Ahlsell videre trengs det ny energi. Etter sju år som administrerende direktør i Ahlsell Norge og mer enn 30 år som toppleder med høyt tempo, ønsker jeg å prioritere tiden min på en annen måte. Det har vært en spennende jobb, men også krevende, og jeg tror det er bra for selskapet å gjøre et skifte, sier Flengsrud i meldingen.

— Rune har bygget en solid organisasjon i Ahlsell Norge. Gjennom sin energiske lederstil og solide kunnskap om bransjen har han sørget for en betydelig vekst og en svært god resultatutvikling. Ahlsell er ikke et «one-man-show», men Rune fortjener ekstra ros for jobben han har gjort med å posisjonere selskapet i det norske markedet, sier konsernsjef Claes Seldeby.

— Vi har lett både eksternt og internt etter Runes etterfølger, og er svært glade for at Runar ønsker å ta over. Han kjenner strategien, menneskene og virksomheten godt, slik at vi kan fortsette fremover med full fart og ikke tape moment. Vi ser også frem til å få Runar med i konsernledergruppen, hvor han vil ta med gode eksempler på hva vi har gjort bra i Norge, legger han til.

Hansesætre kommer fra jobben som salgsdirektør i Ahlsell Norge, som han har hatt de siste sju årene.

— Jeg kjenner på ydmykheten når jeg nå skal fylle Rune sine sko. Vi leverer gode resultater, har et høyt engasjement hos våre ansatte og vi har kunder og leverandører som er glade i å jobbe med Ahlsell – i Norge og ellers. Det som motiverer meg mest til å ta jobben er like vel potensialet vi enda ikke har realisert, sier Hansesætre i meldingen.