Administrerende direktør Camilla Krogh i Ferd Eiendom. Foto: Oda HveemLise Almquist.Janne Walker.Frida Vik.Ahsan Ahmed.

Ferd Eiendom med flere nyansettelser

Ferd Eiendom styrker laget på byutvikling og bærekraft.

Janne Walker Ørka har startet i jobben prosjektansvarlig byutvikling og ny bærekraftsansvarlig i Ferd Eiendom. Walker Ørka kommer fra stilling som forretningsutvikler i Norconsult og ledet arbeidet med strategi for bærekraftig byutvikling på Marienlyst. Hun er utdannet landskapsarkitekt og har lang erfaring med arbeid for bærekraftig byutvikling i både Cowi og Norconsult.

Lise Almquist blir ny prosjektansvarlig på bolig. Lise har master i arkitektur og urbanisme fra AHO og kommer til Ferd Eiendom fra LPO Arkitekter. Tidligere har hun jobbet i Nordic – office of arcitechture og Dark Arkitekter, samt i Fjordbykontoret i PBE.

Frida Vik er ny trainee hos Ferd Eiendom. Hun kommer fra traineejobb i Ferd Sosiale Entreprenører (FSE) og skal dele tiden sin mellom eiendom og FSE fremover. Vik har master fra NMBU i innovasjon og entreprenørskap med fordypning i forretningsutvikling med bærekraft.

I tillegg til disse tre har Ahsan Ahmed tiltrådt i stillingen som Head of Finance. Ahmed kommer fra stillingen som Senior Business Controller i Ferd Eiendom og skal rapportere til administrerende direktør Camilla Krogh. Ahmed har bakgrunn fra Nordr, Veidekke Eiendom og KPMG og har en master i økonomi og administrasjon fra NHH i tillegg til master i regnskap og revisjon fra BI.

Administrerende direktør Camilla Krogh i Ferd Eiendom er svært fornøyd med nyansettelsene og internt opprykk.

– Vi er veldig glade for å få Lise, Janne og Frida med på laget. I et allerede knallsterkt team vil disse tre bidra til å løse de spennende oppgavene vi har som byutvikler. Særlig fornøyde er vi med styrkingen av bærekraftskompetansen og vi ser frem til å bli utfordret på å bli enda bedre på å utvikle bærekraftige byer, sier hun i pressemeldingen.