Sigmund Olav Lie tiltrer som partner i BDO 1. august. Foto: Ferd
Sigmund Olav Lie tiltrer som partner i BDO 1. august. Foto: Ferd

Ferd-direktør skal lede BDOs satsing på eiendom

BDO henter Sigmund Olav Lie (40) fra Ferd som partner og ny leder for satsingen på eiendom.

Lie kommer fra stillingen som finansdirektør i Ferd eiendom, der han har arbeidet de siste åtte årene. Lie gikk til Ferd fra nettopp BDO, skriver sistnevnte i en pressemelding.

– Etter åtte verdifulle år i Ferd gleder jeg meg nå til å gjøre comeback i BDO. De har verdier som ligger mitt hjerte nær og jeg ser frem til å bruke den brede erfaringen jeg har opparbeidet meg til å hjelpe andre i bransjen med å nå sine mål, sier Lie i meldingen.

BDOs bransjesatsing på Eiendom har vokst de seneste årene, og utgjør i dag 75 nøkkelressurser innenfor Revisjon, Rådgivning, Forvaltning, Transaksjonsstøtte og Skatt/Avgift.

- Det blir en glede å få Sigmund med igjen på laget. Han tar med seg meget verdifull bransjeerfaring fra Ferd, og blir en viktig del av bransje og storkunde-satsingen i tiden fremover. Blant annet ser vi frem til å lære av hans erfaringer innen bærekraftsarbeid, samt den omfattende transaksjonserfaringen som han har opparbeidet seg over tid, sier Anders Ramberg, partner og nåværende bransjeleder i BDO i samme melding.

 Lie tiltrer 1. august.