Tom Erik Carstensen. Foto: COWI
Tom Erik Carstensen. Foto: COWI

Får direktørstilling i COWI-konsernet

Tom Erik Carstensen har tidligere gått fra stillingen som seksjonsleder til markedssjef. Nå blir han senior forretningsutviklingsdirektør i COWI-konsernet.

Tom Erik Carstensen startet i COWI i 2017, og har jobbet med store samferdselsprosjekter som bybanen i Bergen og bussveien i Stavanger, samt andre sentrale infrastrukturprosjekter. Han har også tidligere jobbet som områdesjef for store prosjekter i NCC.

– Jeg er stolt av å få Tom Erik med på laget vårt. Jeg har hatt gleden av å samarbeide med ham på store samferdselsprosjekter, og vet hva han er god for. Jeg ser nå frem til å ha han som heltidskollega, sier Knud Erik Christensen, sjef for Group Market Team i COWI-konsernet, i en pressemelding.

Carstensen tiltrer stillingen i januar 2024 og blir et medlem av det globale markedsteamet, hvor han vil fortsette å prioritere kundefokus og verdiskaping. Han ser frem til å jobbe på konsernnivå.

– Jeg får muligheten til å arbeide på et mer strategisk nivå og undersøke hvordan vi sammen med våre kunder og partnere skal bidra til å skape en mer levelig verden slik strategien vår legger opp til. Den største forskjellen for meg blir da å gå fra det operative kunde- og tilbudsarbeidet til å ha et mer strategisk og langsiktig perspektiv. Og ikke minst arbeide med prosjekter og prosesser på tvers av alle våre sektorer og geografier, sier Carstensen i meldingen.