Faglig leder

ÅF Engineering er en ledende rådgiver innen ingeniør-, arkitekt- og plantjenester i Norge. Vi leverer tjenester innen infrastruktur, bygg, industri og utvikling & analyse. ÅF Engineering AS ble etablert i 2016 og er et heleid selskap i ÅF Gruppen med røtter tilbake til 1895.

Vi tilbyr gode karrieremuligheter på en moderne arbeidsplass med utfordrende arbeidsoppgaver og spennende prosjekter. I ÅF Engineering møter du ekte skaperglede. Med kunnskap og erfaring bidrar vi til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger. Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og hver medarbeider. I ÅF Engineering løfter vi hverandre frem og får det til å gløde!

ÅF Engineering har ca. 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen.

Firma ÅF Engineering
FylkeOslo
Søknadsfrist15.12.2018

Spennende utfordringer som faglig leder på bygg i ÅF

Vi søker en faglig leder til vårt team i Oslo. Du må ha minst 10 års erfaring, men øvrige seniorrådgivere oppfordres også til å søke, da vi legger stor vekt på per

Vi tror at du er...

en person som liker å jobbe selvstendig og i team, samt at du er positiv og praktisk orientert. Vi ønsker at du er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø på en bærekraftig måte.

Som faglig leder må du ha tung kompetanse, være trygg på egen kompetanse, samt ha evne til å formidle kompetansen på en slik måte at dette bidrar til å løfte kompetansen til de øvrige ansatte i teamet.

For den riktige kandidaten er det muligheter for å bli disiplinleder i større prosjekter med det overordnede ansvaret for konstruksjonsteknikk.

God kjennskap og erfaring med bruk av norske standarder og regelverk er nødvendig. Søkere må ha gode kunnskaper i statikk og dimensjonering samt bruk av relevant programvare. I våre prosjekter benyttes FEM-Design og Revit i utstrakt grad.Du må snakke og skrive flytende norsk eller skandinavisk.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil bestå av rådgiving og prosjektering av nybygg og ved rehabilitering av eksisterende bygg.

Typiske oppgaver:

  • Jobbe i tverrfaglige prosjekter, også sammen med våre andre kontorer i Norge og Sverige.
  • Prosjektere og dimensjonere konstruksjoner i betong og stål, samt gjerne massivtre.
  • Utarbeidelse av konseptstudier, skisseprosjekt, forprosjekt samt detaljprosjektering.
  • Bistand ved kontrahering, kostnadsoverslag, samt kontroller.

Vi tilbyr

Hos oss kommer du til et tverrfaglig miljø med dyktige og erfarne kolleger i en trygg bedrift. Du får faglige utfordringer og kan videreutvikle din kompetanse i spennende prosjekter. Du vil ha stor påvirkning på egen arbeidshverdag.

Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte, og en aktiv personalklubb med arrangementer som for eksempel fjell- og skiturer og mulighet for leie av bedriftshytter.

I tillegg tilbyr vi:

  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid.
  • Store tverrfaglige prosjekter, og alle typer prosjekter.
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske.
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg.
  • Firmahytter

Kontakt

Ta kontakt for å lære mer om ÅF Engineering sine spennende arbeidsområder!

Spørsmål om stillingene kan rettes til Christian Fylkesnes på e-post christian.fylkesnes@afconsult.com eller telefon 900 10 610.

Alle søkere oppfordres til å legge ved relevant informasjon i søknaden. Søk i dag! Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: