Fagleder faste installasjoner

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 43 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,3 milliarder (2023), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 400 fagarbeidere og 800 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeHele landet
Søknadsfrist02.06.2024

Er du den nye Faglederen for faste installasjoner hos Norges største asfaltentreprenør?

Vi søker en engasjert, utviklingsorientert og driftig Fagleder for våre faste installasjoner. Du vil i denne stillingen få mulighet til å jobbe med det største asfaltproduksjonsmiljøet i Norge. Du vil ha stor påvirkning over forvaltningen av våre asfaltfabrikker, investeringer og vår satsning innen bærekraft og miljø.

Vi er landets største produsent og utlegger av asfalt, og produserer og leverer asfalt til privatpersoner, entreprenører, stat og kommune, stort sett i hele Norge. Vi eier og drifter 26 asfaltfabrikker i tillegg til en rekke bitumendepoter langs kysten. Vår visjon er et skadefritt Veidekke og derfor er våre HMS-mål likestilt med de økonomiske målene.

Arbeidsoppgaver

Som Fagleder Faste Installasjoner vil du få fagansvaret for det produksjonstekniske arbeidet i Veidekke sin asfaltvirksomhet. Du vil bli et knutepunkt for våre produksjonsenheter og være deres sparringspartner og rådgiver innen blant annet utvikling, modifisering og optimalisering av fabrikkene. Du vil være et bindeledd mellom produksjonsenhetene, innkjøp og våre leverandører og du vil med dette få en viktig rolle i våre investeringsprosesser.

Vi ønsker derfor at du er nysgjerrig og holder deg faglig oppdatert innen bransjen vår, hva som foregår hos våre leverandører og utviklingen innen bærekraft og miljø. Enda bedre er det om du brenner for å utvikle de beste produksjonstekniske løsningene og for optimal prosjektering av utviklingsaktiviteter. Alt dette skal du naturligvis ikke gjøre alene, men i tett samspill med dine kollegaer i ute i produksjonen, øvrige teknisk ledelse og våre leverandører.

Kvalifikasjoner

  • Lang (10+ år) erfaring og god teknisk forståelse innenfor asfaltfabrikker og produksjon
  • Økonomisk forståelse
  • Prosjektledererfaring
  • Selvstendig, men også en lagspiller
  • Gode kommunikasjonsegenskaper (Norsk, Engelsk)
  • Nysgjerrig og lærevillig, på lik linje som gode evner til å lære bort
  • God kjennskap i bruk av MS365 sine programmer(Excel, Word, Powerpoint etc)
  • Fremoverlent og søkende i forhold til forbedringer/optimalisering/muligheter

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Du er nøyaktig og systematisk, helhetstenkende med god praktisk og teoretisk forståelse. Det er viktig å være utviklingsorientert og kvalitetsbevisst. Du har et positivt menneskesyn, er omgjengelig og det å kommunisere godt faller deg naturlig.

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver dag.

Vi tilbyr

Vår nye Fagleder Faste Installasjoner vil bli en del av en bedrift som er uformelle i sin omgangstone, og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø. Variert arbeidsdag med jevnlig påfyll av utfordringer, store som små.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontorsted

Da vi driver virksomhet i store deler av landet tilpasser vi kontorsted ut i fra hvor du er bosatt.

Høres dette spennende ut?

Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Velkommen med din søknad og evt. ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Christian Ringnes

917 71 585

Søk stilling

Vis flere stillinger: