Fagarbeider

AF Anlegg utfører prosjekter innen samferdsel, infrastruktur og vannkraft og er involvert i flere av de til enhver tid viktigste samfunnsoppdragene i Norge og Sverige. Vår ekspertise er innen vei, bane, flyplass, fundamentering og tunnel. Virksomheten omfatter også nybygg og oppgradering av olje-, gass- og havneanlegg. Med nysgjerrighet utfordrer vi sammen det etablerte og etterlater varige fotavtrykk i samfunnet du kan være stolt av å ha vært med på.

FirmaAF Anlegg
FylkeTroms og Finnmark
StedHammerfest
Søknadsfrist17.10.2023

Vi søker nå etter flere dyktige fagarbeidere til vårt prosjekt i Hammerfest, og ser etter deg som har fagbrev innen betong, tømrer eller mekaniske fag. Som fagarbeider hos oss vil du jobbe i prosjekt og være delaktig i prosjektets fremgang. Vi har mange forskjellige oppgaver innen flere fag, så du må være en allsidig person som er interessert i å bidra innen flere fagområder enn kun ditt eget fag.

Arbeidssted er Hammerfest og arbeidstid er dagtid mandag til fredag.

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev (betong, tømrer, mekaniske fag)
  • Førerkort kl. B
  • Kommunisere på norsk

Deg som person

Som person har du et kompromissløst forhold til HMS, og har pågangsmot og evne til å ta ansvar og initiativ. Det er viktig at du trives med å jobbe med andre og positivt vil bidra til det profesjonelle, samt det sosiale miljøet på prosjektet. Arbeidshverdagen i et prosjekt kan være hektisk, derfor forventes det at du kan tilpasse deg raskt og prioritere mellom de viktige og mindre viktige oppgavene.

Vi tilbyr

I AF Gruppen blir du del av et kollegafellesskap av engasjerte personer, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte.

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Bli med å rydde fra fortiden og bygge for fremtiden, du også.

Kontaktperson

Frederik Spang

Prosjektleder

Telefon 90 95 88 36

Søk stilling

Vis flere stillinger: