Fagarbeider betongproduksjon

Sonar Bemanning er et bemannings- og rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 14 dedikerte bemannings- og rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har vi som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen bemanning og rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Firma Sonar Bemanning
FylkeBuskerud
StedTofte i Hurum
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver produserer betongelementer med en komplett portefølje av element- og betongvareprodukter til bygg, jernbane, vei og anlegg. De er ca 50 ansatte og firmaet har solid økonomi. Hovedmarkedene er fylkene rundt Oslofjorden, men de leverer betongvarer og betongelementer rundt i hele Norge.

Hovedtyngden av produksjonen består i produkter som må spesialproduseres. Firmaet kan vise til en sterk vekst de siste årene og de har konkrete planer for videre kontrollert vekst. For å sikre denne veksten trenger de flere medarbeidere fremover, i denne omgangen søker de derfor

medarbeider i betongproduksjonen

Du vil være med på å produsere skreddersydde bærende konstruksjonsdeler og standard betongprodukter. De ser etter en medarbeider som takler raske omstillinger, er fleksibel og jobber effektivt. Din bakgrunn kan være fra forskaling eller jernbinding, dvs noe erfaring med betongarbeid. Arbeidssted er Tofte på Hurum.

Vi kan tilby en utfordrende og spennende arbeidsdag, hyggelige kolleger, varierte arbeidsoppgaver og konkurransedyktig lønn. Du vil få alle nødvendige kurs for å tilegne deg den rette spesialkompetansen vi trenger.

Stillingen er ledig nå og søknader blir løpende behandlet. Trenger du mer informasjon, ring partner i Sonar AS, Erik Merum på tlf 41 678 670. Du kan også sende søknad til etm@sonar.no

Søk her

Vis flere stillinger: