Fagansvarlig utomhus

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 150 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

Firma Undervisningsbygg Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist11.11.2015

Undervisningsbygg søker en dyktig medarbeider for arbeide med utomhusanlegg. Du skal ivareta vårt ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av uteområdene, med spesielt fokus på lekeapparater og sportsutstyr. Undervisningsbygg drifter 132 lekeplasser, og har i 2015 investert 16,7 millioner kroner i eksisterende og nye anlegg.

I vår seksjon for Eiendomstjenester er vi i dag er femten ansatte, og du vil bli en av flere ressurser som jobber spesifikt med utomhusanlegg. Seksjonen som helhet har mange og sammensatte oppgaver innenfor eiendomstjenester, blant annet: systemansvar for FDV-systemer (forvaltning - drift og vedlikehold), tegninger, vedlikehold og utvikling av lekeplasser, forvaltning av kunstverk, Brannvern, kontroll og mottak av FDV-dokumentasjon og felleskravspesifikasjon (FKOK).

Vi legger stor vekt på trivsel i hverdagen, samtidig som vi jobber resultatorientert og målrettet.

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide langsiktig vedlikeholds- og utskiftingsplan for lekeplassene, samt sportsutstyr
 • Gjennomføre i henhold til vedlikeholds- og utskiftingsplan
 • Følge opp driftsavtale på lekeplasskontroller (både eksterne firma og stedlige vaktmestere)
 • Sørge for gjennomføring av årskontroller på lekeplasser og sportsutstyr
 • Bistå med opparbeidelse og oppfølging av skjøtselsplaner
 • Gjennomføre og følge opp HMS-inspeksjoner på vedlikeholdsarbeider som gjennomføres i eiendomsavdelingens regi
 • Bruke FDV-verktøyet i det daglige arbeidet

Kvalifikasjoner

 • Du er utdannet anleggsgartner eller tilsvarende. Lang erfaring innen fagområdet kan kompensere for manglende formell utdanning. Om du er sertifisert lekeplasskontrollør og har erfaring med lekeplasskontroller er dette en fordel. Det er videre fordel om du har erfaring med HMS-arbeid. Stillingen krever også gode IKT kunnskaper. Personlig egnethet vektlegges. Du er en person som tar initiativ og gjennomfører, samtidig som du kommuniserer klart og tydelig - både skriftlig og muntlig. Samhandling er viktig for deg, og du har evnen til å jobbe godt på tvers av fagmiljøer. Og helt sentralt, du kan relatere deg til våre verdier: Profesjonell, Modig, Nytenkende og Redelig.
 • Les mer om hvordan det er å være ansatt i Undervisningsbygg: Trykk her

Vi tilbyr

 • Stillingsbrøk: 100%
 • I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Du vil bli en del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsmiljø som sammen skal sørge for at den rekordstore byggeaktivitet på skoleområdet i Oslo gjennomføres på en så god måte som mulig. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver i et hektisk miljø og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Søk stilling

Kontaktinfo: Christopher Heddan, HR-konsulent, 48 26 03 07


Vis flere stillinger: