EU blar opp 315 milliarder euro for å stimulerer til vekst. Hva får det å si for din virksomhet?

EU investerer for 315 milliarder euro – vil du være med?

Europa har i flere år slitt med lav vekst, men nå øker EU sine investeringer med 315 milliarder euro de nærmeste tre årene? Svaret på hva EU-investeringene betyr for din bedrift kan du få på konferansen #315 milliarder 28. og 29. mai.

EU øker sine investeringer med 315 milliarder euro de nærmeste tre årene for å skape vekst. Planen er å investere i lønnsomme prosjekter innenfor infrastruktur, fornybar energi, bærekraft, forskning, innovasjon og utvikling. I slutten av mai samles Europas klokeste hoder innenfor bygg og anlegg i Oslo for å diskutere hvordan de kan gjøre vår del av verden bedre å bo og jobbe i, melder RIF på sin internettside.

RIF og den europeiske organisasjonen for rådgivende ingeniører EFCA, står bak konferansen #315 milliarder i Oslo 28. og 29. mai. Der møter du toppfolk fra EU-kommisjonen, lederne i de europeiske rådgivningsfirmaene og ledende forskere. Det blir en dag med tettpakket program, romslige diskusjoner og spennende møter med internasjonale kollegaer.

«Når EU legger 315 milliarder euro ekstra i potten, skaper det muligheter. Norske selskaper kan være med og konkurrere med de beste og samarbeide med de riktige om oppdragene fra EU. Målet er at disse investeringene skal skape 1,3 millioner nye arbeidsplasser. EU er i bevegelse – vil du være med?», skriver RIF.

Her kan du lese mer om konferansen og melde deg på.