Linn Magnussen Lillefosse og Ketil Olsen. Foto: Eterni

Linn Magnussen Lillefosse og Ketil Olsen. Foto: Eterni

Eterni Norge kjøper opp Safejob Bergen

Eterni Norge har nå kjøpt opp Safejob Bergen AS, og skal etablere en ny divisjon i selskapet innen tekniske tjenester.

– Safejobs verdier harmonerer godt med det Eterni Gruppen står for i dag. Vi er glade for å ha funnet enda en ny partner som er med på å skape enda bedre forutsetninger for å satse innen industri og tekniske fag, sier Rune Myrseth, konsernsjef i Eterni Gruppen, i en pressemelding.

– Vi har allerede flere leveranser i dag, og vil nå satse videre innen både tekniske fag og ISO fag & industrielle fag, sier Business Line Direktør for Construction & Installation i Eterni Norge, Linn Magnussen Lillefosse.

– Ved å få Safejob med på laget, er vi enda bedre rustet til å imøtekomme behovene i arbeidsmarkedet, både nå og i fremtiden. Det vil bli svært viktig å kunne mobilisere og tilgjengeliggjøre menneskelige ressurser også for nye industriområder f.eks. innen vindkraft, og således kunne bidra inn i det grønne skiftet, sier Lillefosse i meldingen.

Daglig leder i Safejob Ketil Olsen, er overbevist om at oppkjøpet vil skape sterke synergier og muligheter for gode utvekslinger av erfaring og praksis.

– Dette vil tjene både våre kunder og våre medarbeidere godt. Lokal tilstedeværelse er viktig for oss. Vi fortsetter med samme ansatte, ledelse og organisering, men med nye ressurser og investering, og styrket satsning fra et ledende selskap i sterk vekst. Vi har mye å se frem til, sier han.