Erfaren ingeniør / sivilingeniør konstruksjonsteknikk

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeInnlandet
StedLillehammer
Søknadsfrist11.09.2023

Multiconsult Norge AS øker sin tverrfaglighet på Lillehammer kontoret og søker etter rådgiver innen konstruksjonsteknikk for å styrke dette fagområdet. Kontoret består i dag av ca 22 medarbeidere innen VVS, elektro, konstruksjon, VA, SØK, solenergi, hydrologi og IT, med hovedvekt inn mot VVS-faget. Vi jobber lokalt og regionalt og har ordrebøkene godt dekket det kommende året.

Markedsområdet er primært Innlandet, men vi er også involvert i større og mindre prosjekt rundt om i landet. Vi har flere pågående prosjekter fra mindre enfaglige til de store flerfaglige prosjektene i Innlandet, Oslo og Bergen. Av store kjente prosjekter med lang horisont kan nevnes Vikingtidsmuseet, Nye Rikshospitalet, Ny vannforsyning Oslo, Fornebubanen, Sotra Sambandet, Protonsentert i Bergen samt flere større prosjekt for Forsvaret.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

Nå ser vi etter deg som har noen års erfaring fra entreprenør eller rådgiver. Hos oss vil du få en viktig rolle som rådgiver konstruksjonsteknikk og jobbe inn mot tverrfaglige team. Vi streber etter prosjekter med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling for alle. Som ansatt hos oss vil du både utvikle fagmiljøet og være en viktig aktør i samspillet med våre kunder.

Dine arbeidsoppgaver vil bli tilpasset ut fra din kompetanse og ønsker, men vil typiske være:

 • Disiplinledelse og oppdragsledelse
 • Prosjektering av bæresystemer, herunder modellering/BIM, globalanalyser, kalkyle og beskrivelse
 • Være med og forbedre/utvikle gjennomføringen av oppdrag for konstruksjonsavdeling
 • Delta i utvikling av kompetansenettverket i Multiconsult, herunder standardisering, utvikling og effektivisering
 • Aktiv kundekontakt
 • Implementere bærekraftige løsninger

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med faglig tyngde og gode samarbeidsegenskaper, som trives med å jobbetverrfaglig i team? Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre er det fordelaktig at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Minimum 5 års erfaring fra rådgivende virksomhet og/eller prosjektledelse hos entreprenør
 • Erfaring fra forretningsbygg, helsebygg, industriprosjekter og/eller samferdselsprosjekter
 • Bachelor- eller mastergrad
 • Gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig
 • Erfaring med Revit og FEM-design, eventuelt tilsvarende programvare

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og -utvikling
 • En god balanse mellom arbeid og fritid
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere. Derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie + fri i romjulen og i påsken, samt fleksibel arbeidstid
 • Bredt utvalg firmahytter

LITT MER OM OSS

Kontoret på Lillehammer ligger organisatorisk under Oslo, forretningsenhet Bygg og Eiendom. For fagfeltet konstruksjon i enheten er vi totalt ca 50 medarbeidere. For å sikre faglig utvikling og samhold har vi i Multiconsult fagvise kompetansenettverk. Nettverkene jobber på tvers av land og regioner, med årlige samlinger hvor hele landet inviteres. For konstruksjon er dette bestående av ca 450 medarbeidere, og med denne kompetansen er ingen utfordring for stor eller kompleks.

Våre medarbeidere arbeider primært med rådgivning og prosjekteringsoppdrag fra tidligfaseutredninger til detaljprosjektering og oppfølging i byggefase innenfor bygg- og eiendomsmarkedet, industri og samferdsel. Vi legger vekt på å søke utfordrende tverrfaglige prosjekter innenfor både privat og offentlig sektor, og BIM er en naturlig del av vår måte å arbeide på.

«Hva vi har gjort, er det vi er blitt. Hva vi gjør, er det vi blir.»

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å ta kontakt - vi behandler søkere løpende, og gleder oss til å høre fra deg! For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med oss!

Kontaktpersoner:

Ingeborg Bølviken

Avdelingsleder

91540185

Jon Olaf Bergersen

Seksjonsleder

97409945

Søk stilling

Vis flere stillinger: