Erfaren arealplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist01.05.2019

Bli del av et fagmiljø i vekst.

Hos oss gjør du en forskjell. Du blir del av et høykompetent miljø av rådgivere og prosjektledere. Sammen jobber vi på spennende og utfordrende prosjekter som skaper fremtidens Norge. I denne stillingen kan du ta rolle som prosjektleder for planoppdrag eller fagansvarlig arealplanlegger i prosjektene du blir engasjert i. Du blir også en viktig ressurs for å videreutvikle fagområdet plan i Sweco. Sweco Stavanger har et solid rådgiver-miljø som dekker de aller fleste fagområder. På gruppen Plan og Landskap er vi i dag 10 ansatte, og 7 er arealplanlegger. Vi opplever en økt oppdragsmengde, og med deg på laget styrker vi gruppens kapasitet.

Hos oss utvikler du deg. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Du vil få arbeide i utfordrende og varierte prosjekter for myndigheter og private aktører. Vi har spennende oppdrag både lokalt og andre steder i landet. Vi søker deg som er en fremtidsrettet og nytenkende arealplanlegger som viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du har gode samarbeidsevner, samtidig som at du jobber godt selvstendig og holder fremdrift i eget arbeid.

Dine arbeidsoppgaver:

  • rådgivning, prosjektledelse og utredning
  • utarbeide reguleringsplaner, kommunedelplaner, konsekvensutredninger, risiko- og sårbarhetsanalyser, mulighetsstudier, stedsanalyser mm.
  • delta i tilbudsarbeid, og aktivt bidra til nysalg og mersalg av tjenester innen ditt og andres fagområde.

Dette kan du:

  • Du er arealplanlegger eller har tilsvarende utdannelse.
  • Du har minst tre års erfaring fra fagfeltet hos rådgiver, arkitektfirma, kommune eller øvrige offentlige instanser
  • Du har gjerne erfaring fra oppdragsledelse og innen regulering av boligfelt, næring, samferdsel e.l.

Kontaktpersoner:

Stian Hadland

Gruppeleder

+47 948 89 114

Søk stilling

Vis flere stillinger: