Jesper Asferg er utnevnt som konserndirektør for forretningsutvikling innen infrastruktur i COWI. Foto: COWI
Jesper Asferg er utnevnt som konserndirektør for forretningsutvikling innen infrastruktur i COWI. Foto: COWI

Er utnevnt som konserndirektør for forretningsutvikling innen infrastruktur i COWI

Jesper Asferg er utnevnt som konserndirektør for forretningsutvikling innen infrastruktur i COWI.

– Asferg vil i den nye rollen få et globalt ansvar for å sikre COWIs fortsatte vekst innen samferdsel, som i dag er COWIs største forretningsområde, heter det i en melding fra selskapet.

– En enda mer kundesentrisk tilnærming med stadig økt fokus på felles verdiskaping sammen med kundene våre, vil være sentrale elementer for å sikre størst mulig samfunnsnytte ved utvikling av fremtidens klimarobuste og samfunnskritiske infrastruktur, sier Asferg i meldingen.

Asferg har nylig tiltrådt den nyopprettete stillingen og går dermed videre fra jobben som divisjonsdirektør for transport og byutvikling i Norge.

COWIs group chief business development officer, Marius Weydahl Berg, sier at Asferg bringer inn verdifull kompetanse som tidligere leder for den norske divisjonen i COWI for transport og byutvikling.

– Jeg er svært tilfreds med å utnevne Jesper til denne rollen. Jesper og jeg har jobbet sammen i mange år, og jeg kjenner han som en person med en utrolig drivkraft og evne til å yte til det beste for kundene. Sammen med kundene vil han med sin kunnskap og bakgrunn bidra til å sikre både økt kunde -og samfunnsverdi i prosjektene, sier Weydahl Berg i meldingen.