Er du vår nye fagarbeider eller veivokter?

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,8 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 2 550 ansatte, hvorav 1 600 fagarbeidere og 950 funksjonærer.

Firma Veidekke Infrastruktur
FylkeViken
StedMjøndalen
Søknadsfrist05.08.2020

Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene i Drammensregionen? Vi har behov for flinke folk til å være med på laget på vår drift- og vedlikeholdskontrakt med base i Mjøndalen, og ser nå etter både en allsidig fagarbeider og en veivokter. I tillegg til å inneha de nødvendige faglige kvalifikasjoner ønsker vi oss kollegaer med en positiv innstilling til variert arbeid i en til tider hektisk hverdag.

Arbeidsoppgaver

Både som fagarbeider og veivokter er du bedriftens ansikt utad hvor du møter kunder, underleverandører og andre på en slik måte at de ikke bare ønsker å bruke Veidekke igjen, men også anbefaler oss for andre. Du utfører ulike produksjonsoppgaver innen veivedlikehold med rett kvalitet og utførelse til riktig tid, og dokumenterer oppfølging av vedlikeholds- og anleggsoppdrag mot oppdragsgiver. Vedlikehold av maskiner og utstyr er en del av arbeidshverdagen, og både fagarbeider og veivokter deltar i kontraktens vaktordning.

Kvalifikasjoner

Du er en dyktig fagarbeider med god kunnskap om vei og veivedlikehold, men vi er også interessert i å høre fra deg som erfaring fra lignende oppgaver innen andre bransjer. Som person er du initiativrik og handlekraftig og omgjengelig samt serviceinnstilt og fleksibel. Har du erfaring fra vinterdrift av vei er det et stort pluss. Stillingen krever at man er med i en vaktordning. Det er derfor nødvendig at du bor i eller i umiddelbar tilknytning til kontraktsområdet som strekker seg fra Asker, Lier, Drammen og Mjøndalen, opp mot Sollihøgda og ned til Svelvik.

Du har maskinførerbevis og førerkort klasse B, gjerne også klasse C. I tillegg er du en trygg databruker, og behersker et av de skandinaviske språkene, både skriftlig og muntlig.

Som veivokter vil du i tillegg ha ansvar for kontraktsoppfølging i eget geografisk område, og du må i større grad selvstendig kunne utføre arbeid på vei, reparasjoner og annet vedlikehold, i henhold til kontrakten. Du må bidra aktivt i den daglige planleggingen av arbeidet, og med det også kunne følge opp underentreprenører på arbeidsstedet. Vi tenker derfor at det kan det være en fordel med noen års erfaring fra tilsvarende selvstendig arbeid.

Profil

  • Du er faglig dyktig, løsningsorientert og kan vise til god gjennomføringsevne
  • Du er selvstendig og trygg i jobben din, samtidig som du gjerne og enkelt samarbeider med andre
  • Du har HMS i ryggmargen og kompromisser aldri med sikkerheten

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse. I Veidekke skal vi lede gjennom involvering, tydelige mål, våre verdier og frihet under ansvar.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en spennende og variert jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø med høyt tempo. Du vil bli med på et arbeidslag med engasjerte kollegaer som er med å fylle et viktig samfunnsoppdrag.

I Veidekke har vi gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i selskapet få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver dag. Videre må du være praktisk anlagt, like å jobbe i team og være opptatt av kvalitet i arbeidet. Du er en person som liker fysisk arbeid, har godt humør og stå-på-vilje og har godt samspill med dine kolleger på laget.

Søknadsfrist er onsdag 5. august, men aktuelle søkere vil bli kontaktet fortløpende.

Kontaktperson

Jon Andersen Eide

Telefon 404 55 526

Søk stilling

Vis flere stillinger: