Goran Huseinovic er ansatt som ny kvalitetssjef i Rambøll. Foto: Melisa Fajkovic/Rambøll

Goran Huseinovic er ansatt som ny kvalitetssjef i Rambøll. Foto: Melisa Fajkovic/Rambøll

Er ansatt som ny kvalitetssjef i Rambøll

Goran Huseinovic er ansatt som ny kvalitetssjef i Rambøll. Han kommer fra stilling som VDC- og BIM-leder i Transport i selskapet.

Huseinovic er i utdannet statsviter ved NTNU og Syddansk Universitetet. Han startet karrieren i olje og gass, før han gikk til Rambøll for fem år siden.

– Etter fem år som både BIM- og VDC-leder i store samferdselprosjekter, har jeg fått muligheten til å ta fatt på større oppgaver i Rambøll, og vil ser frem til å jobbe med operasjonaliseringen av konsernets strategier, sier Huseinovic i en pressemelding.

Som kvalitetssjef skal Huseinovic blant annet følge opp kvalitetssystemet, prosjekter, tilbud og revisjoner internt og eksternt.

– Det blir en annen type tilnærming å ha en hel organisasjon som arbeidsområde, men jeg ser på dette som ett stort prosjekt, der man er avhengig av å samarbeide for å oppnå felles mål og bli bedre sammen. Jeg brenner for at vi skal utvikle prosjektgjennomføringen vår videre, sånn at alle våre prosjekter skal forløpe så smidig som mulig, sier kvalitetssjefen.