Elektrorådgiver

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll Norge
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist01.06.2017

For å styrke vårt miljø innen elektrofaget søker vi nå etter en motivert medarbeider til avdeling Tekniske systemer ved vårt kontor i Fredrikstad.

Vårt nye, flotte kontor på Værste i Fredrikstad består i dag av 4 avdelinger; Bygg, Prosjektadministrasjon, Tekniske fag (elektro/VVS/byggautomasjon/ITB) samt Plan og arkitektur med tilsammen rundt 45 medarbeidere i et tverrfaglig miljø. Avdeling Tekniske systemer har i dag 16 medarbeidere.

Om stillingen

Stillingen innebærer å være fagrådgiver RIE innen ditt felt. Som oppdragsleder vil du styre våre øvrige ressurser som deltar i et prosjekt og være kundens kontaktperson. Oppgavene varierer fra tidligfase arbeid (skisse/forprosjekt) som ender i utarbeidelse av konkurransegrunnlag, til detaljprosjektering og oppfølging i byggeperioden. Oppgaver vil være å prosjektere og planlegge elektrotekniske installasjoner. Jobben innebærer selvstendig arbeid, men også i team sammen med andre. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Kundekontakt og utføre markeds-/tilbudsarbeid
  • Fremstå som en senior i avdelingen med faglig tyngde der du formidler din kunnskap og erfaring til yngre medarbeidere
  • Sidemannskontroll og uavhengig kontroll

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har erfaring fra rådgivervirksomhet, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Du må også ha erfaring fra oppdragsgjennomføring og ledelse av større oppdrag med minst 10 års erfaring innen prosjektering og/eller prosjekteringsledelse av elektrotekniske installasjoner. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Universitets- eller høyskoleutdannelse innen elektro
  • Gode DAK–kunnskaper (Revit, AutoCad og MagiCad), BIM kunnskap er en fordel
  • Initiativrik, engasjert og løsningsorientert
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Ansvarlig for elektroavdelingen Ermin Lepenica, tlf.: 98 87 94 03, mail:ermin.lepenica@ramboll.no. Avdelingsleder Odd-Børre Pedersen, tlf.: 90 75 41 81, mail: odd.pedersen@ramboll.no

Vis flere stillinger: