Elektromontører med førerkort kl. C eller C1

Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane. Les mer: www.mesta.no

FirmaMesta
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfristsnarest

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet. Våre elektroinstallasjoner er nødvendig for sikkerheten til trafikanter langs vei og bane. Mesta elektro har spesialkompetanse innen automasjons- og styringsløsninger, og store deler av virksomheten er knyttet til tekniske utrustninger i tunneler og langs vei.

I Agder har vi ansvar for å drifte elektriske anlegg for Statens vegvesen og kommunene. Vi søker nå etter to elektromontører som kan hjelpe oss dette viktige arbeidet.

Oppmøtested ditt vil bli på Hortemo rett nord for Kristiansand.

Noen av arbeidsoppgavene dine som elektromontør:

  • Reparasjon og tilsyn med elektroinstallasjoner langs veg og tunnel
  • Installasjon, drift og vedlikehold av elektroinstallasjoner langs veg og tunnel
  • Delta i beredskap
  • Etablering av nye anlegg

Hvem er vår nye elektromontør?

Den rette kandidaten har erfaring fra veielektro og fagbrev som elektriker/gruppe L. Du vil kjøre en del liftbil og må derfor ha førerkort klasse C eller C1.

For å lykkes i jobben er det viktig at du er selvgående og jobber nøyaktig og strukturert. Som elektromontør er samarbeid og kommunikasjon viktig, du må derfor ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Vi har mye å gjøre om dagen, det er derfor positivt om du raskt kan begynne hos oss.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta elektro?

Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. Hos oss får du konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Som elektromontør vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?

Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektsjef Ken K. Haga på telefon 90 91 48 26.

Søknader behandles fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: