Elektroingeniør, Bergen

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeVestland
Søknadsfrist07.09.2020

Vil du jobbe med spennende prosjekter i en bedrift med et fremtidsrettet fokus? Kan du prosjektere elektrotekniske anlegg? Og er du god på digitale verktøy? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER SØR- OG VESTLANDET
I Avdeling Bygninger Sør- og Vestlandet vil du bli en del av et team bestående av rundt 90 medarbeidere fordelt på seks seksjoner i Bergen, Kristiansand, Stavanger og Haugesund. Vi er en avdeling i vekst og våre ingeniører jobber med prosjektering og rådgiving overfor private og offentlige byggherrer og entreprenører. Vi er spesialister innen prosjektledelse, byggeteknikk, elektro, automasjon, energi, VVS, brannsikkerhet, bygningsfysikk og andre beslektede fagområder.

Vår seksjon for tekniske fag i Bergen består i dag av 31 rådgivere innen VVS og elektro. Vi har en god miks av erfaring både i antall år og bakgrunn, og våre medarbeidere trives godt og blir tatt godt vare på. På prosjekter deltar vi helt fra tidligfase planlegging sammen med arkitekt/kunde til prosjektering og oppfølging i byggefasen. Vi har et stabilt og godt arbeidsmiljø, med muligheter for sosiale og sportslige aktiviteter både gjennom seksjonen og bedriftslaget.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ I LEVANGER
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med din seksjonsleder, prosjektledere og kollegaer. Din hovedoppgave i teamet vårt er å arbeide som kundens rådgiver, samt prosjektering og planlegging av elektroanlegg i bygninger.

Du vil daglig utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Utarbeide tilbudsgrunnlag
 • Planlegging og detaljprosjektering av elektrotekniske anlegg
 • Utarbeidelse av tekniske løsninger
 • Tegninger og beskrivelser
 • Prosjektledelse og kundeoppfølging
 • Relasjonsbygging og markedsarbeid

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være interessert i det digitale skiftet i bransjen, opptatt av å forstå kundens perspektiv, samt trives med arbeidsoppgaver av høy faglig kompleksitet.

Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner/ferdigheter:

 • Mastergrad med spesialisering innenfor Elkraft/Fornybar energi
 • Minimum 5 års erfaring med bruk av digitale verktøy og plattformer i arbeidet
 • Interesse for og/eller erfaring med BIM
 • Fordel med interesse innenfor IT, digitalisering og programmering
 • Du snakker og skriver flytende norsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du etter 03. august kontakte Ole Johnny Sølberg (Seksjonsleder/assisterende avdelingsleder) på telefon: +47 410 47 522. I mellomtiden kan du kontakte ham på epost: ojsl@cowi.no, men merk at du ikke får svar før etter ferien.

Søk stilling

Vis flere stillinger: