Elektriker

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Region Tunnel
FylkeViken
StedHokksund
Søknadsfrist27.02.2020

Vi søker nå etter en erfaren elektriker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund.

Maskinavdelingen tilhører NCC Region Tunnel, som er en del av forretningsområdet NCC Civil Engineering. Vårt team består av tre mekanikere, to elektrikere og to elektrikerlærlinger. Sammen server vi alle NCCs tunnelprosjekter, samt bygg- og anleggsprosjekter på Østlandet. Arbeidsadresse vil være ved vår maskinavdeling i Hokksund, men utstrakt reisevirksomhet ut til våre prosjekter vil måtte påregnes i denne stillingen.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Drift, vedlikehold og etablering av nye anlegg
  • Bygg- og anleggsstrøm
  • Alt fra feilsøking og reparasjoner av store anleggsmaskiner, til vedlikehold av rent elektromateriell som trafoer og skap
  • Veilede og coache lærlinger i teamet
  • En del reising må påregnes, blant annet til våre prosjekter på Færøyene

Stillingen rapporterer til Elektrosjef.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fagbrev som elektriker (DSB godkjenning for de uten norsk fagbrev er et krav)
  • Førerkort kl. B (fordel med truckførerbevis, maskinførerbevis)
  • Erfaring fra anlegg som elektriker er en fordel, men ikke et krav

Hvem er du vi leter etter?

Vi ser etter deg som er serviceinnstilt og løsningsfokusert, og som trives med høyt tempo og mange baller i luften samtidig. Du har høy faglig kompetanse og er interessert i å dele din kunnskap med kolleger. Som elektriker vil du være en etterspurt ressurs i selskapet, og du må trives med å være mye på farten.

NCC tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger. Du kommer til et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø, som kan gi deg gode muligheter for egenutvikling. I NCC verdsetter vi medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Søknadsfrist:27. februar 2020

Har du spørsmål angående stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.

Søk her

Kontaktpersoner:

Bjørn Erik Apeland

Elektrosjef

+47 948 61 191

Vis flere stillinger: