Eiendomsutvikler / prosjektleder næringseiendom

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 5,8 mrd og ca 2000 medarbeidere. AFs virksomhet omfatter Eiendom, Bygg, Anlegg, Miljø og Energi. AF har siden selskapet ble etablert vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på! AF - Addressing Future!

FirmaAF Eiendom
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

AF Eiendom søker  Eiendomsutvikler / prosjektleder næringseiendom

AF Eiendom har store ambisjoner for sin virksomhet innen næringseiendom og ønsker å styrke avdelingen med to stillinger:

- Avdelingsdirektør Næring

- Prosjektleder Næring

AF Eiendom ivaretar byggherrerollen i egenregiprosjekter og skal i tiden fremover øke aktiviteten innen næringsmarkedet vesentlig. Vi vil i samarbeid med sterke partnere og investorer gjennomføre utvikling av prosjekter med sterkt fokus på verdiskaping.

Vi søker etter ansvarsbevisste personer med relevant utdanning og erfaring fra bransjen. Også nyutdannede oppfordres til å søke stillingen som prosjektleder.

AF Eiendom har et godt arbeidsmiljø med spennende og varierte arbeidsoppgaver. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.

For ytterligere informasjon: Kontakt direktør Per Olav Bernhardsen mob: 95 77 31 31

Vis flere stillinger: