Gunnar Bøyum er konsernsjef i Aspelin Ramm Gruppen. Han blir styreleder i RATIO arkitekter.

Eiendomstopper inn i styret til arkitektfirma

Aspelin Ramms konsernsjef Gunnar Bøyum og Fredensborg Bolig-sjef Magnus Aune Hvam går inn i styret til RATIO arkitekter AS.

Magnus Aune Hvam blir styremedlem i RATIO arkitekter.

– Vi ser at markeder er i endring og ønsker å bringe inn ny og ekstern kompetanse i styret som bidrag til at RATIO arkitekter blir enda bedre rustet for fremtiden, skriver selskapet i en pressemelding.

Gunnar Bøyum er engajsert som ny styreleder, mens Magnus Aune Hvam går inn som nytt styremedlem.

– Vi er veldig fornøyd med at både Gunnar Bøyum og Magnus Aune Hvam har valgt å takke ja til styreverv hos Ratio arkitekter de neste årene, sier partner og avtroppende styreleder Karin Hagen i pressemeldingen.

– De har begge solid erfaring fra by- og eiendomsutvikling og byggenæringen og kan på hver sin måte vise til gode resultater fra deres virksomhet. Vi gleder oss til samarbeidet og er sikre på at vi med dette grepet på en god måte styrker og kombinerer kompetansen vi har som en voksende arkitektbedrift med nye blikk og strategier for fremtiden, sier hun videre.

Gunnar Bøyum sier i meldingen at RATIO har utmerket seg spesielt innenfor store offentlige prosjekter, og at selskapet har klart å kombinere solid arkitektfaglig håndverk med en sunn økonomi.

– Selskapet har et spennende potensial for videre vekst samtidig som ny ledelse og mange nye flinke medarbeidere skal fases inn. Jeg gleder meg til å kunne bidra, sier Bøyum.