Gunn Edvardsen. Foto: Privat

Gunn Edvardsen. Foto: Privat

Edvardsen blir ny utviklingsdirektør i COWI

Gunn Edvardsen blir ny utviklingsdirektør i COWI, og vil bli sentral i arbeidet med omstillingen til bærekraftige bygg.

Rådgivere vil ha en sentral rolle i arbeidet med omstillingen til bærekraftige bygg, og Edvardsen vil være sentral i dette arbeidet i COWI, skriver selskapet i en pressemelding.

– Jeg er opptatt av samfunnsutvikling og har et stort engasjement for morgendagens eiendomsbransje. COWI er et ansvarlig og fremtidsrettet selskap, noe som er viktig for meg i valg av arbeidsgiver. Jeg ser på dette som en stor mulighet til å bli med på et sterkt lag hvor vi sammen skal tenke bærekraftig utvikling og nye løsninger for fremtiden, sier Edvardsen i meldingen.

– Jeg er veldig glad for å få Gunn til lederteamet i divisjon Bygninger. Hun har jobbet med bransjen fra ulike ståsted gjennom hele sitt yrkesliv. Erfaringen fra kunde- og plansiden betyr mye med tanke på å styre en utvikling i riktig retning for oss som rådgivere. Det er tydelig for meg at hun brenner for et bærekraftig samfunn, og at hun som person har gjennomslagskraft og gjennomføringsevne, sier Birgit Farstad Larsen, divisjonsdirektør for bygninger i COWI i samme melding.